Search
Close this search box.
Speler Chapecoense: "Het was geen ongeluk"

Speler Chapecoense: “Het was geen ongeluk”

Bij de verschrikkelijke vliegtuigcrash waarbij bijna de gehele selectie van Chapecoense omkwam, is volgens Moises Santos opzet in het spel.

De speler van Chape is geblesseerd en ging daarom niet mee naar Colombia. Hij stelt in gesprek met de Engelse media dat piloot Miguel Quiroga schuldig is aan de crash. De middenvelder vermoedt dat de gezagvoerder het vliegtuig expres heeft laten neerstorten.

“Mijn vrienden zijn vermoord, dit was geen ongeluk. Heel veel mensen in Chapeco hadden maar één ding: voetbal. En wat te denken van de families van de omgekomen spelers? Zij komen dit nooit meer te boven…”, wordt Santos geciteerd.

“Ik weet het wel: de schuld ligt compleet bij de piloot en bij niemand anders”, aldus de middenvelder. Uit de gegevens van de zwarte doos is al gebleken dat het toestel neerstortte door een gebrek aan brandstof, in combinatie met een technisch mankement.

ook interessant

Hilariteit alom bij wielrenners Tom Dumoulin en Laurens ten Dam gisteren, die tijdens een trainingsritje in Italië langs...

Er zijn zondag definitief geen uitsupporters bij de competitiewedstrijd PSV-Ajax. De rechter in Den Bosch bepaalde donderdag dat...

Ajax-fans wrijven zich in hun knuistjes, want het gaat ronduit beroerd met Real Madrid. De ‘Koninklijke’ laat tegen...

Hoewel niet iedereen blij is met het vertrek van Robin van Persie uit Engeland, lijken niet veel mensen...

Cristiano Ronaldo nam tussen de vliegreisjes naar Badr Hari en het regelen van Kardashians door even de tijd...

Basisspeler bij Feyenoord en ook privé heeft hij niets te klagen! Dit is Kristy Willemstijn, de bloedmooie vriendin...