Search
Close this search box.
Victor Valdès

‘Spanje mist keeper op WK’

Spanje zal het tijdens het WK 2014 in Brazilië moeten doen zonder doelman Victor Valdés. De keeper van Barcelona scheurde de voorste kruisband van zijn rechterknie tijdens de thuiswedstrijd tegen Celta de Vigo (3-0). Valdés kwam in de 22e minuut verkeerd neer na een simpele vangbal en verdraaide zijn rechterknie.

Valdés verliet per brancard en was meteen zwaar geëmotioneerd. Uit onderzoek in het ziekenhuis kwam naar voren waar iedereen al voor vreesde: een gescheurde kruisband. Dat betekent dat Valdés een operatie moet ondergaan en zeker een half jaar aan de kant staat. De international, die onder meer het WK in Brazilië mist, had vorig jaar al aangegeven dat dit zijn laatste seizoen bij Barcelona zou zijn, hij heeft zijn laatste wedstrijd voor Barça dus gekeept.

De doelman speelt al zijn hele carrière voor Barcelona en is sinds 2003 de vaste doelman van de Catalanen. Hij won met zijn club alle grote prijzen, waaronder drie keer de Champions League en zes landstitels.

ook interessant

Emma Heesters is succesvol zangeres en heeft ook nog eens een bekende vriend. De vriend van Emma Heesters...

John Heitinga komt bij zijn club Everton niet meer aan spelen toe en dus was de centrumverdediger in...

Volgens Ronald Koeman gaat Vitesse dit seizoen niet meedoen in de strijd om de titel in de eredivisie....

We kennen Milan-verdediger Philippe Mexes natuurlijk als een rustige jongen en dus komt bovenstaande actie als een grote...

Michael van Praag geeft de strijd om het FIFA-presidentschap op. Ook Luis Figo trekt zich terug, zo weet De...

Adam Johnson mag nu dan een veroordeelde pedofiel zijn, over vrouwelijke aandacht heeft de aanvaller niks te klagen....