Search
Close this search box.
Victor Valdès

‘Spanje mist keeper op WK’

Spanje zal het tijdens het WK 2014 in Brazilië moeten doen zonder doelman Victor Valdés. De keeper van Barcelona scheurde de voorste kruisband van zijn rechterknie tijdens de thuiswedstrijd tegen Celta de Vigo (3-0). Valdés kwam in de 22e minuut verkeerd neer na een simpele vangbal en verdraaide zijn rechterknie.

Valdés verliet per brancard en was meteen zwaar geëmotioneerd. Uit onderzoek in het ziekenhuis kwam naar voren waar iedereen al voor vreesde: een gescheurde kruisband. Dat betekent dat Valdés een operatie moet ondergaan en zeker een half jaar aan de kant staat. De international, die onder meer het WK in Brazilië mist, had vorig jaar al aangegeven dat dit zijn laatste seizoen bij Barcelona zou zijn, hij heeft zijn laatste wedstrijd voor Barça dus gekeept.

De doelman speelt al zijn hele carrière voor Barcelona en is sinds 2003 de vaste doelman van de Catalanen. Hij won met zijn club alle grote prijzen, waaronder drie keer de Champions League en zes landstitels.

ook interessant

Normaal gesproken komen deze anekdotes uit België, maar dit hilarische incident vond toch echt plaats in Schotland. Brechin...

Ex-voetballer Jhonny van Beukering wordt verdacht van hennepteelt. Bij de 30-jarige oud-profvoetballer uit Arnhem werd in zijn woning...

Het zou goed kunnen dat er in de Eredivisie-speelronde van 22 en 23 maart geen wedstrijden gespeeld kunnen...

Een gratis Chevrolet? Nee bedankt, zeiden de heren van Manchester United. De shirtsponsor van de Red Devils stelde...

Het spookt in een stadion in Bolivia! Tijdens een wedstrijd is de zwarte schaduw van een persoon te...

Een bijzonder eerbetoon van de Franse voetballer Paul Pogba aan het adres van zijn teamgenoot Antoine Griezmann. De...