Search
Close this search box.
Lieke Martens en vriend Benjamin van Leer

Sorry mannen, Lieke is dolgelukkig met ex-Ajacied: “Zien elkaar vaak”

Het nieuws dat Lieke Martens na een jarenlange relatie had gebroken met haar jeugdliefde sloeg in maart in als een bom. Voor velen was het een bom van geluk, want op Instagram werd Lieke door de ene na de andere man op date gevraagd.

Jammer maar helaas voor geïnteresseerden, want een poosje later ging Ajax-doelman Benjamin van Leer er met de bevallige vleugelaanvalster vandoor. 

Lieke Martens en vriend Benjamin van Leer
© Instagram

En Benjamin en Lieke hebben het fijn samen, bevestigt de voetbalster aan Metro. Ondanks de grote afstand, want Lieke voetbalt immers bij FC Barcelona. “Ik snap nog steeds niet dat mijn privéleven zo interessant is voor anderen”, vertelt ze aan de krant. “Maar iedereen mag het weten hoor. We hebben het leuk samen en zijn heel gelukkig. Ondanks de afstand zien we elkaar vaak genoeg.”

Van Leer verruilde Ajax onlangs voor een huurperiode bij NAC Breda. Of hij daar de ruimte krijgt om af en toe naar Spanje af te reizen, is niet bekend.

https://www.instagram.com/p/BkdA4cXFLJH/?hl=nl&taken-by=liekemartens

ook interessant

Voetballer Samuel Eto’o hoeft zich geen zorgen te maken over geld: in de tijd dat hij voor de...

Feyenoorders hebben deze week de nieuwe seizoenkaart binnengekregen. Daarop staat een anonieme Feyenoord-speler die het met gebalde vuisten...

Theo Lucius kwam een blauwe maandag uit voor het Nederlands elftal, maar verschijnt tegenwoordig vooral in het nieuws als hij...

Geen paniek, het gaat nog steeds hartstikke prima tussen Rafael van der Vaart en Estavana Polman. Toch keert...

Voor Pep Guardiola kwam de bloedige aanslag in de Manchester Arena wel heel dichtbij. Zijn vrouw en dochters...

Ronald Koeman zit in twijfel bij Feyenoord. De coach was na dit seizoen niets liever dan bondscoach geworden...