Search
Close this search box.
Sophie is de vrouw van Hans Kraay jr.

Dit is Sophie, de piepjonge vrouw van Hans Kraay jr.

Ze wordt vaak genoemd als hoofdrolspeler in de ‘dolleduikavonden’ van Hans, maar wie is eigenlijk die dame waar de tv-presentator het altijd over heeft? We stellen je graag voor aan Sophie, de vrouw van Hans Kraay jr.

De blonde ex-voetballer zegt vaak dat hij trots is op zijn verovering en we moeten zeggen, daar heeft hij alle reden toe. Sophie (fotomodel van beroep) is een plaatje. Ze is dan ook een stuk jonger dan de 58-jarige Kraay: 34 lentes jong, om precies te zijn. De twee schelen dus 24 jaar.

Hans heeft door zijn woelige liefdesleven (de oud-verdediger was een ware womanizer) al twee huwelijken achter de rug, waar hij elke maand braaf alimentatie voor aflegt. Uit die twee mislukte huwelijken kwamen twee kinderen voort. Op dat aspect van zijn leven is hij niet trots, onthult hij aan Nieuwe Revu. “Daarin heb ik wel gefaald, ja. Als je twee kinderen op de wereld zet, en je ziet ze zo weinig…”

Ook Sophie en hij hebben moeilijke tijden gekend. Zijn vrouw werd een aantal jaar geleden getroffen door een herseninfarct. Ze herstelde gelukkig volledig, maar kan door haar conditie geen kinderen krijgen. Het risico voor moeder en kind is te groot.

Dat was voor Hans gelukkig geen reden om zijn jonge bruid in de steek te laten. Het gelukkige stel woont in een verbouwde boerderij in het Betuwse Ophemert.

ook interessant

Je kunt Guus Hiddink kennen van zijn successen bij PSV en Zuid-Korea, of zijn catastrofale kwalificatiecampagne met Oranje....

Er werd even gefluisterd dat boer Tom mee zou doen aan de Temptation Island voor BN’ers, maar RTL...

Dat Pep Guardiola veel waarde hecht aan goed positiespel is al wel bekend vanuit zijn tijd bij Barcelona....

Zul je altijd zien: ben je op weg naar het vliegveld voor de Champions League-wedstrijd PSV – Manchester...

Thibaut Courtois werd in de oefenwedstrijd tegen het Nederlands elftal gepasseerd voor Simon Mignolet, en dat leek te...

Het volgende scenario komt fervente FIFA-spelers vast bekend voor: je speelt een potje, wordt ingemaakt, gooit de controller...