Search
Close this search box.

De meest Naakte Foto’s van Shelly Sterk

In een land waar we massaal gekookte aardappels eten, The Masked Singer kijken en muziek van Jan Smit leuk vinden, vraag je je weleens af of we in Nederland wel smaak hebben. Maar ons vertrouwen keerde in 2018 volledig terug, toen verkoos de Nederlander Shelly Sterk tot knapste vrouw van het land. Een uitstekende keuze. In dit artikel alles over Shelly Sterk, inclusief haar meest naakte foto’s (onderaan).

Shelly Sterk is geboren op 30 april 1991. Dat maakt haar op dit moment 33 jaar oud. Ze groeide op in Den Haag, ging naar de middelbare school in Delft en besloot daarna Journalistiek te gaan studeren in Utrecht. Want vanaf zeer jonge leeftijd wist ze het al: ze moest en zou presentatrice worden. Dat betekende dat de zevenjarige Shelly al alle kansen aangreep om haar presenteerskills te etaleren en te ontwikkelen.

De meest naakte foto's van Shelly Sterk

“Ik zat op een christelijke basisschool”, vertelde Shelly ooit op de radio. “En ik was altijd al degene die vroeg of ik de kerkdienst aan elkaar mocht praten.” Vanaf dat moment heeft ze alles in het werk gesteld om te slagen als presentatrice. Daarbij nam ze Linda de Mol als haar grote voorbeeld. Het is dan ook niet voor niets dat haar grootste droom is om ooit miljoenenjacht te presenteren. Zo ver is het nog niet, maar Shelly heeft het inmiddels al wel heel ver geschopt in de televisiewereld.

Na haar studie in Utrecht ging ze de filmacademie doen in New York, om daarna aan de slag te gaan als verslaggeefster voor BNN University. Op die manier kwam ze de televisiewereld ingerold. De afgelopen jaren heeft ze diverse klussen als verslaggeefster en als presentatrice gehad. Bijvoorbeeld bij Shownieuws, RTL Boulevard, Galileo, Alles mag op Zondag, De Grote Improvisatieshow en De Jongens tegen de Meisjes.

Knapste vrouw van heel Nederland

Zo vergaarde Shelly in rap tempo naamsbekendheid in Nederland en werd ze al snel enorm populair. Dat zal niet in de laatste plaats te maken hebben met het bijzonder knappe voorkomen van onze Shel. Zo werd ze in 2018 door de stemmers van vakblad FHM uitgeroepen tot knapste vrouw van Nederland. Iets wat ze zelf ‘natuurlijk de grap van de eeuw’ noemde, met vrouwen als Doutzen Kroes als concurrentie.

Maar blij was ze er wel mee. Waarom mensen haar zo knap vinden? “Ik vind zelf mijn Indische tintje het leukst”, vertelde ze aan FHM. “Mijn moeder is half Indisch en ik ben dat voor een kwart. Door mijn Indische bloed word ik ook heel snel bruin in de zomer, daar ben ik ook heel blij mee. Verder ben ik een avontuurlijk type, geen meisje-meisje. Ik ben eerder one of the guys.” Ook dat vinden veel mannen natuurlijk aantrekkelijk.

Shelly heeft een man en kinderen

In de afgelopen jaren presenteerde Shelly Sterk onder meer WorldSkills Netherlands, zette ze zich in voor GIRO555 en schoof ze regelmatig aan bij praatprogramma’s over racing. Want Formule 1 is een van de grootste passies van Shelly. Daarnaast heeft ze onlangs een nieuwe sport ontdekt. Ze gaat tegenwoordig regelmatig golfen met haar vriendinnen. En achteraf een wijntje drinken op het terras natuurlijk.

Helaas voor de tienduizenden stemmers tijdens de FHM 2018 is Shelly Sterk op dit moment wel bezet. Ze heeft al heel wat jaartjes een relatie met Mark Ebing, met wie ze begon te daten na een Facebook-berichtje van Mark. In 2018 trouwden Mark en Shelly met elkaar. Inmiddels hebben ze ook een zoon: Jake. Daarnaast is Shelly in blijde verwachting van haar tweede kind.

De meest naakte foto’s van Shelly Sterk

Zoals beloofd hebben we ook nog de meest naakte foto’s van Shelly Sterk voor je in de aanbieding. Ze houdt het relatief beschaafd, want ze is inmiddels moeder. Maar er zit zeker wel een aantal pareltjes tussen!

Shelly Sterk in bikini Shelly Sterk in zwemkleding Shelly Sterk half naakt Shelly Sterk heeft een vriend Shelly Sterk knapste vrouw van Nederland 2018

ook interessant

Officieel is Yohan Cabaye gewoon getrouwd met zijn Fiona, maar er broeit wat in huize Cabaye. Yohan, komend...

Normaal gesproken komen deze anekdotes uit België, maar dit hilarische incident vond toch echt plaats in Schotland. Brechin...

Door een verhaal van de Zweedse voetbalster Alexandra Nord doet #metoo ook zijn intrede in het Engelse voetbal....

Een verschrikkelijke vliegtuigcrash maakte in één klap een einde aan vrijwel de gehele selectie van Chapecoense, maar enkele...

Oké, nog een Neymar berichtje dan. Neymar Jr. heeft namelijk een videoboodschap ingesproken voor ons. Hello Brazilian folks,...

Een Chileense kunstenaar nam deze week de uitdaging aan om Neymar uit te gaan beelden als hij ongeveer...