Search
Close this search box.
Is VI-bekende Sensi Lowe vrijgezel?

Sensi Lowe maakte naam in VI, maar is ze ook vrijgezel?

De trouwe volgers van VI weten maar al te goed wie Sensi Lowe is. De knappe blondine kwam bij verjaardagen van een van de heren steevast verjaardagstaart brengen. Maar is Sensi Lowe eigenlijk vrijgezel? Spoiler: je gaat het antwoord leuk vinden.

Sensi Lowe is op dit moment vrijgezel
 © Instagram: @Sensilowe

Johan Derksen probeerde ooit in de live uitzending het succes van Sensi in het programma subtiel te duiden: “Dat meisje zit hier alleen om haar grote tieten.” Ze maakte bij haar televisiedebuut al grote indruk op de heren, toen ze bij de verjaardag van Jan Boskamp een taart kwam brengen, maar vooral de keer daarop wordt ze nog vaak aan herinnerd.

Meer VI

Sensi Lowe heeft op dit moment geen vriend
 © Instagram: @Sensilowe

De tweede keer was Johan Derksen namelijk jarig en zat toevallig Hans Kraay jr. ook aan tafel, in tegenstelling tot de vorige keer. Sensi begon het gesprek sociaal met: “Dit is voor het eerst dat ik jou zie”. Hansie Hansie reageerde daar gevat op: “Ja, dit is ook voor het eerst dat ik jullie zie.”

Later kreeg Sensi een baan als verslaggeefster bij de omroep PowNed. Daar maakte ze items van verschillende serieuze, maar vooral toch ook minder serieuze zaken in de maatschappij. Later werd ze ook presentatrice bij de omroep. Dat Sensi een knappe verschijning is, wordt in Nederland wel opgemerkt. Ze staat namelijk al zeven jaar op rij in de FHM500 van knapste vrouwen van ons land.

Sensi Lowe heeft geen relatie
 © Instagram: @Sensilowe

Sensi is single, maar dat was niet altijd zo

Helaas voor alle fans van Sensi had ze, vanaf het moment dat ze bekend werd, al een vriend. Sensi had namelijk elf jaar lang een relatie met Billy Dans, een goedlachse blonde Amsterdamse rapper en songwriter, geboren en getogen in de Jordaan. Ja, je leest het goed: ‘had’. In september 2022 maakt Sensi namelijk bekend dat de relatie ten einde was en dat ze voor het eerst in ruim tien jaar weer op de markt kwam.

Sensi Lowe is happy single
 © Instagram: @Sensilowe

De reden van de breuk was dat ze ‘tussen de mooie momenten door, ook minder mooie momenten’ heeft gekend. Zo vertelde ze zelf ooit bij PowNed dat ze werd geslagen door haar ex-vriend Billy. “De keuze was niet makkelijk, maar voor ons beide wel het beste.” Dat betekent ook automatisch dat alle mannen weer stiekem mogen hopen, want Sensi Lowe is inderdaad vrijgezel!

Sensi Lowe heeft het uitgemaakt met haar ex-vriend Billy Dans
 © Instagram: @Sensilowe
Sensi Lowe heeft geen vriend en is dus beschikbaar
 © Instagram: @Sensilowe

ook interessant

De Ajax-aanhang mag in Den Haag demonstreren omdat ze niet welkom zijn bij het bekerduel tussen Scheveningen en...

Je zult inmiddels wel gehoord hebben dat de bevallige topvoetbalster Lieke Martens geen vriend meer heeft. De aanvalster...

Om te weten dat een Olympisch dorp één bom hormonen en testostereon is, hoef je alleen dit berichtje...

Als kind van de club naar de aartsrivaal verkassen. Kan dat nou wel of niet? De meningen zijn...

Sportiviteit kenmerkt het gezin schulting! De vader van Suzanne Schulting was profvoetballer, haar zussen sporten op hoog niveau,...

Bondscoach Roy Hodgson van Engeland doet er alles aan om zijn voetballers optimaal voor te bereiden op het...