Search
Close this search box.
seksrel-bij-spanje-de-gea-naar-huis-gestuurd

De Gea betrokken bij seksrel Spanje

Pikzwarte wolken boven het Spaanse kamp. David de Gea, onbetwiste eerste doelman van La Roja, is linea recta naar huis gestuurd. De reden is bizar: de Manchester United-goalie zou betrokken zijn bij de verkrachting van een prostituee.

Verschillende Spaanse kranten schrijven over het seksschandaal, waarbij naar verluidt meerdere spelers betrokken zijn. Athletic Club-voetballer Iker Muniain (niet bij de Spaanse selectie) misbruikte de prostituee, in aanwezigheid van een nog onbekende voetballer. Er wordt gefluisterd dat dit Real Madrid-middenvelder Isco is, die eveneens buiten de selectie van Spanje bleef.

De Gea’s rol in de affaire is zeer ernstig: hij zou Muniain’s afspraakjes met de prosituee hebben gearrangeerd. Mocht dat waar zijn, dan kan hij een forse straf tegemoet zien en ziet het er slecht uit voor zijn voetballoopbaan.

UPDATE: De Gea spreekt zelf over ‘leugens’ en zit nog gewoon bij de Spaanse selectie.

ook interessant

Vrijgezellige heren die dachten kans te maken, helaas pindakaas: topsprinter Dafne Schippers is van de markt. De wereldkampioene...

Katja Kühne is gewoon een leuk blond meisje uit Duitsland, maar als je haar dating-verleden er op napluist...

Dat prins Harry niet de eerste liefde van Meghan Markle was weten we langer dan vandaag. De Suits-actrice heeft...

We houden ons vandaag vooral bezig met de verkiezingsstrijd, maar ook de titelstrijd is nog altijd in volle gang. Het...

Nadat het bericht naar buiten kwam dat John Guidetti mag vertrekken bij Manchester City gingen ook in Rotterdam...

Barcelona heeft een nieuwe sponsordeal met Intel Inside. Dat is opzich niet zo interessant, maar wel opmerkelijk is...