Search
Close this search box.
Maher

‘Seksfoto’s van vreemdgaande Maher’

Adam Maher ligt onder vuur. Het roddelblad Weekend bracht deze week foto’s naar buiten van Maher, die zich vermaakt met een bijna naakte vrouw op zich. De foto zou zijn gemaakt op een parkeerplaats bij een NS station in Noord-Holland. Weekend beweert dat Maher snelle seksdates heeft gehad met meerdere meiden, en zijn vriendin weet van niets.

De vriendin van Maher reageerde op Twitter en steunde haar vriend. ‘Het maakt mij niet uit wat ze zeggen, ik hou van jou. Zij kennen de waarheid niet, bewijs de haters hun ongelijk!’

Of het waar is of niet weten we natuurlijk niet, zoals zo vaak bij vreemdgangers in de voetbalwereld. Wij brachten eerder al een lijstje met voetbalvrouwen die keihard worden bedrogen uit. Lees dat bericht hier.

Ook Maher zette eerder deze week een foto op Twitter. Hij zei daarin al een jaar heel gelukkig te zijn met zijn vriendin, en niemand komt daartussen.

ook interessant

Je bent van beroep doelman en staat een-na-laatste in de Jupiler League, waar je in zestien wedstrijden inmiddels...

Alle kijkers van Temptation Island weten het: de deelnemers zullen niet gauw een nobelprijs winnen. Kandidaat Mezdi deed...

José Mourinho laat weer van zich horen. ‘The Special One’ vindt dat Luis Suarez onterecht is verkozen tot...

Wij denken zomaar dat de lokale competitie van Argentinië wel eens wat probleempjes kan krijgen met de inzet...

Dankzij zijn rake vrije trap veroverde FC Barcelona in 1992 de eerste Europa Cup 1, en dat levert...

Dat onze koning een fervent sportfan is, weten we langer dan vandaag. Willem-Alexander duikt steevast op bij elk...