Search
Close this search box.
Clarence Seedorf

‘Seedorf moet weg bij AC Milan’

De kans is groot dat Clarence Seedorf zijn eerste grote job als trainer in ontslag ziet eindigen. Volgens de gezaghebbende Italiaanse sportkranten La Gazzetta dello Sport en Corriere della Sera wordt de oud-middenvelder aan het eind van het seizoen weggestuurd bij AC Milan.

Een aantal spelers zijn niet blij met de Nederlander, waaronder Riccardo Montolivo, Mattia De Sciglio en doelman Christian Abbiati. Ook zou de verstandhouding met vice-voorzitter Adriano Galliani niet goed zijn. Sportief gezien gaat het juist weer wat beter met Milan: de club lijkt Europees voetbal te gaan veiligstellen.

Er gonsden echter al eerder geruchten over de slechte relatie van Seedorf met een aantal voetballers. Dat deed de oefenmeester zelf af als ‘leugens‘. Voorzitter Silvio Berlusconi gaf eerder aan dat de oud-international zich mag ontwikkelen bij de club.

ook interessant

Wielrenner Tom Dumoulin lijkt vandaag op een wel heel bijzondere manier veel tijd te verliezen in de Giro...

Stephanie Bertram Rose, de appetijtelijke vriendin van Gregory van der Wiel, is te bewonderen in Sports Illustrated. Daar...

Darten is kennelijk aantrekkelijk, want Barney schaakte een 18 jaar jonger meisje. Dit is Julia Evans, de vriendin...

Kevin De Bruyne gaat lekker. Zo lekker, dat hij als grote kanshebber voor de Gouden Bal wordt genoemd....

Het lijkt erop dat Ajax een nieuwe shirtsponsor gevonden heeft. De Amsterdamse club is in verregaande onderhandeling met...

Een prachtig duel gisteren tussen Barcelona en Valencia. De uitslag 2-3 voor de Catalanen stond al halverwege op...