Search
Close this search box.
Seedorf moet alweer weg bij AC Milan © Pro Shots

‘Seedorf krijgt nog twee duels’

Het zou zomaar kunnen dat nieuwbakken trainer Clarence Seedorf binnenkort alweer moet vertrekken bij AC Milan. Kreeg hij afgelopen week nog openlijk steun van president van de club Sylvio Berlusconi, zit hij nu op de schopstoel.

Seedorf krijgt nog twee wedstrijden de kans om zich te bewijzen als trainer van AC Milan, zo meldt de Italiaanse sportkrant La Gazzetta dello Sport. Volgens de krant heeft woensdagavond een overleg plaatsgevonden waarin geëist is dat Seedorf de komende twee duels resultaat behaalt, anders kan hij vertrekken.

Eerder deze week sprak Berlusconi nog hele andere woorden: “Clarence staat niet ter discussie, hij is ook volgend jaar onze coach”, zei hij toen. Maar na kritiek van fans en clubicoon Paolo Maldini is hij toch van mening veranderd. Nu zegt hij teleurgesteld te zijn. “We houden koppig vast aan een bepaalde techniek, terwijl er negatieve resultaten zijn behaald.”

AC Milan speelt twee uitwedstrijden de komende week, aanstaande zondag tegen Lazio Roma en woensdag tegen Fiorentina. Mocht Seedorf ontslagen worden dan is het de bedoeling dat assistent-trainer Mauro Tassotti tot het eind van het seizoen de leiding overneemt. Voor het nieuwe seizoen zou dan Inzaghi of Prandelli aangetrokken kunnen worden.

ook interessant

Volgend jaar zomer is er geen EK-avontuur in Frankrijk voor de spelers, dus zullen we in die periode...

Het was een geniale zet van bondscoach Louis van Gaal zaterdagavond in de wedstrijd tussen Costa Rica en...

Terwijl Davy Klaassen ten overstaande van de gehele ArenA uitgebreid werd uitgewuifd, kreeg ex-Ajacied Thulani Serero ergens in...

Het zal voor velen nog even moeilijk te bevatten zijn, maar Johan Cruijff is overleden. De legendarische nummer...

Cristiano Ronaldo geniet van een welverdiende vakantie na een succesvol seizoen met Real Madrid en de EK-winst met...

Voetballers en een stabiel privéleven, het lijkt een zeldzaamheid. Sylvie gaf afgelopen week toe dat ze het tijdens...