Search
Close this search box.
Seedorf moet alweer weg bij AC Milan © Pro Shots

‘Seedorf krijgt nog twee duels’

Het zou zomaar kunnen dat nieuwbakken trainer Clarence Seedorf binnenkort alweer moet vertrekken bij AC Milan. Kreeg hij afgelopen week nog openlijk steun van president van de club Sylvio Berlusconi, zit hij nu op de schopstoel.

Seedorf krijgt nog twee wedstrijden de kans om zich te bewijzen als trainer van AC Milan, zo meldt de Italiaanse sportkrant La Gazzetta dello Sport. Volgens de krant heeft woensdagavond een overleg plaatsgevonden waarin geëist is dat Seedorf de komende twee duels resultaat behaalt, anders kan hij vertrekken.

Eerder deze week sprak Berlusconi nog hele andere woorden: “Clarence staat niet ter discussie, hij is ook volgend jaar onze coach”, zei hij toen. Maar na kritiek van fans en clubicoon Paolo Maldini is hij toch van mening veranderd. Nu zegt hij teleurgesteld te zijn. “We houden koppig vast aan een bepaalde techniek, terwijl er negatieve resultaten zijn behaald.”

AC Milan speelt twee uitwedstrijden de komende week, aanstaande zondag tegen Lazio Roma en woensdag tegen Fiorentina. Mocht Seedorf ontslagen worden dan is het de bedoeling dat assistent-trainer Mauro Tassotti tot het eind van het seizoen de leiding overneemt. Voor het nieuwe seizoen zou dan Inzaghi of Prandelli aangetrokken kunnen worden.

ook interessant

Nick Kyrgios kan met zijn bad boy-gedrag gerust bestempeld worden als de Mario Balotelli onder de tennissers. Ook tijdens...

Waar zou je nou het meeste kans hebben om te winnen, gokken op voetbal, of gokken in een...

Nee, Jasper Cillessen heeft zich niet populair gemaakt bij de Ajax-fans. De doelman ging GRU-WE-LIJK in de fout...

Zijn voetbalcarrière is nog niet eens ten einde, maar Ronaldinho richt zich al op een nieuwe loopbaan voor...

De mensen die er verstand van hebben vinden hem een potentiële wereldtopper en Marcel Keizer gooide zelfs zijn...

Het is inmiddels ruim twee jaar geleden dat Rafael van der Vaart en Sabia Engizek uit elkaar gingen,...