Search
Close this search box.
Knipsel

‘Seedorf gaat ze hier wakker schudden’

De verwachtingen in Italië zijn hoog gespannen. Bij AC Milan denkt men zelfs dat de Nederlander de boel wakker gaat schudden en voor nieuwe successen gaat zorgen. “Ik heb tot dusver alleen maar positieve dingen met Seedorf meegemaakt. Hij was een geweldige voetballer en zal ook een geweldige coach gaan worden”, aldus Galliani, voorzitter van de Milanezen.

Milan is bezig aan teleurstellend seizoen. De Italiaanse topclub plaatste zich voor de volgende ronde in de Champions League, maar staat in de Serie A slechts elfde.Toch ziet Galliani nog kansen voor zijn club. “Seedorf gaat het elftal wakker schudden.”

Na de komst van de Nederlander gonst het van de transfergeruchten. “Of ik met Seedorf heb gesproken over nieuwe spelers? Nee, maar als dat wel zo was, zou ik dat ook niet vertellen”, aldus Galliani.

ook interessant

Björn Kuipers krijgt het nodige commentaar over zich heen na zijn optreden als scheidsrechter bij het duel tussen...

Ook op maandag gaat de ‘Renate-rel’ lekker verder. RTL zei de grap van René van der Gijp te...

Als het aan Wesley Sneijder ligt komt er een duo-bondscoachschap met Guus Hiddink en Ronald Koeman. De kleine...

Atlete Dafne Schippers heeft woedend gereageerd op een column van voormalig hockeyer Jacques Brinkman in De Telegraaf. Volgens...

Bas Dost won afgelopen weekend met Wolfsburg de DFB Pokal en dat was reden voor een feestje. De...

België verloor vrijdagavond vrij kansloos van Wales en vloog daardoor in de kwartfinale uit het EK in Frankrijk. Twee...