Search
Close this search box.
Euroborg

Scout Barça naar Euroborg

Het grote FC Barcelona stuurt aanstaande zaterdag een scout naar de Euroborg van FC Groningen. In het stadion van de erdivisieclub bekijkt een afgevaardigde van de Spaanse club het duel tussen FC Groningen en ADO Den Haag.

Waarom en voor wie? Dat weet niemand. In Groningen is het gissen naar de speler voor wie de scout naar Nederland afreist. Algemeen directeur Hans Nijland laat aan RTV Noord weten dat er nog geen enkele club is geweest die zich voor een speler heeft gemeld.

De meest in het oog springende en genoemde speler van Groningen is dan toch Virgil van Dijk. De verdediger staat in de belangstelling van de Nederlandse top en weet ook de ogen van een aantal buitenlandse clubs op zich gericht. In Engeland zijn er daarnaast geruchten dat Leandro Bacuna op de radar van het Engelse Reading staat.

Ook ADO-verdediger Kenneth Omeruo wordt genoemd als optie voor wie de scout op de tribune zit. De Nigeriaans international, die met zijn land een sterke indruk maakte op de Afrika Cup, is eigendom van Chelsea en wordt wellicht gevolgd door Barcelona.

Wordt ongetwijfeld vervolgd…

ook interessant

Cristiano Ronaldo heeft zich de woede van Arabische fans op de hals gehaald, door zijn gezicht te laten zien...

Als je Dennis Bergkamp nog hebt zien spelen, herinner je je misschien nog deze wonderschone goal tegen Newcastle...

Hij werd te min bevonden door Go Ahead Eagles, maar verdiende op ongelofelijke wijze een contract bij Feyenoord....

België is hot, het land is Oranje voorbij op de FIFA-ranking en heeft een grote kans om zich...

Rafael van der Vaart zal dan blij zijn met zijn doelpunt tegen Estland gisteren, hij heeft toch een...

We kennen Manchester City en Paris Saint-Germain natuurlijk als ‘koopclubs’, die met het geld van miljardairs elke speler...