Search
Close this search box.
Saw escape room voor de die-hards

Deze Saw escape room is alleen voor de échte diehards

Een slot open puzzelen in de Veenendaalse escape room is leuk, maar een escape room in Saw-stijl… da’s heel andere koek.

De Saw-films ken je vast wel. In deze bloederige horrorfilms moet een aantal ontvoerde ongelukkigen de gruwelijke vallen van een seriemoordenaar ontwijken. Er verschenen acht films, maar op een happy ending hoef je in geen van de acht te rekenen.

Saw escape room voor de die-hards
© Lionsgate

We nemen aan dat je de Saw escape room wél levend uitkomt, maar garanties hebben we natuurlijk niet. Als je meedoet, word je volgens de officiële website opgesloten in een slachthuis. Daar zul je je ‘angsten moeten overwinnen’ om puzzels op te lossen met je medekandidaten.

Net als in de films zitten er de nodige twists in het verhaal. Je bent bovendien wel eventjes bezig, want het zou de grootste escape room ter wereld moeten worden.

Oké, nu het slechte nieuws: de Saw escape room staat vooralsnog alleen in Las Vegas. Maar ja, als je toevallig op vakantie bent is het misschien een leuk uitje. Het prijskaartje is 40 euro en de opening is op 26 januari.

ook interessant

Het Europees kampioenschap voetbal is pas net voorbij, maar het gaat alweer over wie de nieuwe bondscoach wordt....

Wie niet beter zou weten, zou denken dat Wie is de Mol-kandidaat Jan Versteegh samen is met medepresentator...

Het ging helemaal mis in de wedstrijd tegen Bulgarije, maar Matthijs de Ligt heeft zijn waarde bij Ajax...

Melanie van der Zee, de vriendin van Adam Maher, presteert het om nóg kleiner te zijn dan de...

Arsenal heeft vanmiddag de eerste wedstrijd van het seizoen met 1-3 verloren van Aston Villa. De pijnlijke nederlaag...

De chick van Christiano Ronaldo heet Irina Shaykhlislamova ofwel Shayk, een Russisch fotomodel. Kortom, dat staat garant voor...