Search
Close this search box.
Saw escape room voor de die-hards

Deze Saw escape room is alleen voor de échte diehards

Een slot open puzzelen in de Veenendaalse escape room is leuk, maar een escape room in Saw-stijl… da’s heel andere koek.

De Saw-films ken je vast wel. In deze bloederige horrorfilms moet een aantal ontvoerde ongelukkigen de gruwelijke vallen van een seriemoordenaar ontwijken. Er verschenen acht films, maar op een happy ending hoef je in geen van de acht te rekenen.

Saw escape room voor de die-hards
© Lionsgate

We nemen aan dat je de Saw escape room wél levend uitkomt, maar garanties hebben we natuurlijk niet. Als je meedoet, word je volgens de officiële website opgesloten in een slachthuis. Daar zul je je ‘angsten moeten overwinnen’ om puzzels op te lossen met je medekandidaten.

Net als in de films zitten er de nodige twists in het verhaal. Je bent bovendien wel eventjes bezig, want het zou de grootste escape room ter wereld moeten worden.

Oké, nu het slechte nieuws: de Saw escape room staat vooralsnog alleen in Las Vegas. Maar ja, als je toevallig op vakantie bent is het misschien een leuk uitje. Het prijskaartje is 40 euro en de opening is op 26 januari.

ook interessant

Vonden we het vuurwerk tijdens de bekerfinale PEC Zwolle Ajax al te ver gaan? In Bulgarije gaan ze...

Zo ondeugend als ze eruitziet, is Georgina Verbaan ook. Ze heeft al meermaals naakt geposeerd voor diverse bladen...

Een wijkagent in Naarden beleefde een heel bijzondere avond gisteren tijdens Nederland – Mexico. Hij bekeek het duel...

Een wedstrijd in de Argentijnse competitie heeft dit weekend enige tijd stilgelegen omdat een hond zat te poepen...

Als nanny werkte ze in Amerika voor de grootste sterren ter wereld, maar in Nederland en België kreeg...

Zlatan Ibrahimovic, altijd goed voor een controversiële uitspraak. De flamboyante Zweed was gisteren woest op de scheidsrechter na...