Search
Close this search box.
De knappe zus van Santiago Gimenez, zijn vriendin en salaris

Het salaris van Santiago Giménez, zijn vriendin en knappe zus: dit wil je weten

Santiago Giménez is één grote attractie in Nederland. De Mexicaan scoort aan de lopende band en is razend populair in Rotterdam. Dat verdient wat verdieping. In dit artikel lees je alles wat je nog niet wist. Dit is de vriendin van Santiago Giménez, zijn salaris en zijn knappe zus!

In het kort:

Vader van Giménez was ook profvoetballer

De moeder van Santiago Giménez heet Maria Bernarda Giménez en zijn vader is Christian Giménez. Vooral in Zuid-Amerika is Christian geen onbekende. De vader van Santiago was namelijk ook profvoetballer. Hij heeft jarenlang bij Zuid-Amerikaanse topclubs gespeeld als Boca Juniors, Independiente, Club América, Pachuca en Cruz Azul. In 2014 kwam Santiago in de jeugdopleiding van Cruz Azul terecht, waar zijn vader op dat moment in het eerste elftal speelde.

De vader en moeder (ouders) van Santiago Giménez
© Instagram: @Sant.gimenez

Hoewel Christian in Argentinië geboren is en daar ook zijn jeugdinterlands voor speelde, heeft hij uiteindelijk vijf interlands bij de senioren voor Mexico achter zijn naam staan. Verder heeft Santiago Giménez ook nog een zus, genaamd Agustina Giménez. Maar daar komen we nog wel op terug.

Santiago Giménez komt uit Argentinië

We associëren Santiago Giménez natuurlijk allemaal met Mexico, maar hij heeft toch wel heel sterke roots in Argentinië liggen. Zowel zijn vader als zijn moeder is eigenlijk Argentijns. Sterker nog, Santiago is zelf ook in Argentinië geboren. Op jonge leeftijd verhuisde hij echter naar Mexico-Stad, omdat zijn vader daar ging voetballen. In 2013 is Santiago Giménez pas genaturaliseerd tot Mexicaan. In 2020 moest hij dan ook direct een belangrijke keuze maken. Hij ontving een eerste oproep voor de nationale ploeg van Mexico, maar in diezelfde maand werd hij ook uitgenodigd voor Argentinië Onder-20. Giménez gaf aan zich meer Mexicaan te voelen en koos voor dat land.

Fer Serrano is de vriendin en toekomstig vrouw van Santiago Giménez
© Instagram: @Sant.gimenez

Fer Serrano is de vriendin van Giménez

Santiago Giménez heeft een relatie met Fernanda Serrano, beter bekend als Fer Serrano. Vooral in Mexico is de vriendin van Santiago zeer populair. Ze was jarenlang succesvol actrice en presentatrice in haar thuisland. In 2020 ontmoetten de twee elkaar en sindsdien ziet het leven van Fer er heel anders uit. Ze is full-time spelersvrouw en kan optimaal genieten van het leven.

Fer Serrano, de vriendin van Santi
© Instagram: @Sant.gimenez

En dat ze een beetje gek is, hebben we de afgelopen maanden vaak genoeg kunnen zien. Of ze nou vermomd rondloopt tussen de Ajax-supporters tijdens de Klassieker of verkleed als dino gaat picknicken met haar vriend, niets is Fer te gek. Eind 2022 wist Santiago het zeker en vroeg hij Fer Serrano ten huwelijk. De twee zijn inmiddels verloofd en wachten tot ze gaan trouwen. Lees hier meer over de vriendin van Santiago Giménez.

Santiago Giménez komt uit Argentinië
© Instagram: @Sant.gimenez

Het salaris van Giménez is bijna een miljoen per jaar

Hoewel Santiago Giménez de grote uitblinker van Feyenoord is, is hij zeker niet de grootverdiener. In 2022 tekende hij zijn eerste contract in Rotterdam. Volgens Salary Sport verdiende hij daarmee meteen 900.000 euro per jaar. Dat salaris verdient natuurlijk een upgrade, maar de spits ligt nog vast tot medio 2027, dus voor Feyenoord zit daar geen haast bij. Benieuwd wie dan wél het meeste salaris opstrijken bij Feyenoord? Lees het hier!

Santiago Giménez verdient 900.000 euro per jaar bij Feyenoord
© Instagram: @Sant.gimenez

De zus van Santiago Giménez

Belofte maakt schuld, dus we komen ook nog even terug op de zus van Santiago Giménez. Er is niet bijzonder veel bekend over Agustina Giménez, maar waarschijnlijk ben je daar ook niet heel erg in geïnteresseerd. Daarom houden we het bij een kleine fotocollage. Want ook de zus van Santiago mag er best wezen.

Agustina Giménez is de zus van Santiago Giménez
© Instagram: @Agus.gimenez

Agustina Giménez, de zus van Santiago
© Instagram: @Agus.gimenez
Santiago Giménez heeft een knappe zus
© Instagram: @Agus.gimenez
De familie van Santiago Giménez
© Instagram: @Agus.gimenez
Santi met zijn zusje
© Instagram: @Agus.gimenez
Agustina Giménez
© Instagram: @Agus.gimenez

ook interessant

Het voetbalseizoen zit er (bijna) op, tijd om terug te kijken op het afgelopen seizoen. De eredivisie eindigde...

Kersverse Ajax-coach Peter Bosz werd nog amper in Amsterdam gesignaleerd, maar nam wel even de tijd om een...

Ajax-trainer Frank de Boer zou graag zien dat Benfica-aanvaller Ola John in het komende transferwindow aan zijn selectie...

Jari Litmanen is een ware legende bij Ajax en dat is niet voor niets: de middenvelder deed jarenlang...

Uli Hoeness Hoe straks in zijn cel geen rekening mee te houden dat hij de wedstrijden van zijn...

Frank de Boer is vertrokken bij Ajax, heeft nog geen nieuwe club, en geniet dus van een lange...