Search
Close this search box.
PSV

Sanders: ‘Thaise gevangenis was indrukwekkender’

PSV verblijft dit jaar op de Canarische Eilanden tijdens het winterse trainingskamp. Vorig jaar maakten de Eindhovenaren nog de veelbesproken reis naar Thailand. Nu wordt er ‘op safe’ gespeeld met een verblijf op het Spaanse Eiland. Daar lopen de PSV’ers tussen de bejaarden op het strand.

Sanders vindt dat jammer: “Persoonlijk had ik het liefst gezien dat we net zo’n reis als vorig jaar hadden gemaakt”, zei Tiny Sanders. Het gezeur over een jetlag vindt de vertrekkende directeur zwaar overdreven. “En daarbij: je wilt toch ook wat van de wereld zien, lijkt mij. We waren vorig jaar te gast in een Thaise gevangenis. Zo indrukwekkend! Een paar van onze jongens hebben daar nog met gedetineerden een balletje getrapt. Maar goed, de staf wilde het anders. Dus zijn we terug bij zon, zee en strand.”

Trainer Phillip Cocu vindt het eiland Maspalomas juist een uitstekende keuze. “Het is gewoon lekker als je ‘s morgens de gordijnen opentrekt en ziet: ha, heerlijk voetbalweertje.”

ook interessant

We schrijven het jaar 2014. Frank de Boer werd voor de vierde keer op rij kampioen met Ajax....

Het obscene gebaar dat Mario Balotelli zondag tegen het publiek van Cagliari maakte, blijft niet onbestraft. De tuchtcommissie...

Een aantal hooligans van Ajax zijn vanmiddag op de vuist gegaan met Italiaanse demonstranten. De beelden van de...

Behalve de beeldschone goal van Adnan Januzaj viel er bar weinig te beleven tijdens België – Engeland. Beide...

Vitesse mocht gisteren de KNVB-beker in ontvangst nemen, en uiteraard delen de voetbalvrouwen in die feestvreugde. Welke voetbalvrouwen,...

Een klein jongetje uit Zuid-Afrika dat het veld opliep na afloop van de wedstrijd Zuid-Afrika – Brazilië zag...