Search
Close this search box.
PSV

Sanders: ‘Thaise gevangenis was indrukwekkender’

PSV verblijft dit jaar op de Canarische Eilanden tijdens het winterse trainingskamp. Vorig jaar maakten de Eindhovenaren nog de veelbesproken reis naar Thailand. Nu wordt er ‘op safe’ gespeeld met een verblijf op het Spaanse Eiland. Daar lopen de PSV’ers tussen de bejaarden op het strand.

Sanders vindt dat jammer: “Persoonlijk had ik het liefst gezien dat we net zo’n reis als vorig jaar hadden gemaakt”, zei Tiny Sanders. Het gezeur over een jetlag vindt de vertrekkende directeur zwaar overdreven. “En daarbij: je wilt toch ook wat van de wereld zien, lijkt mij. We waren vorig jaar te gast in een Thaise gevangenis. Zo indrukwekkend! Een paar van onze jongens hebben daar nog met gedetineerden een balletje getrapt. Maar goed, de staf wilde het anders. Dus zijn we terug bij zon, zee en strand.”

Trainer Phillip Cocu vindt het eiland Maspalomas juist een uitstekende keuze. “Het is gewoon lekker als je ‘s morgens de gordijnen opentrekt en ziet: ha, heerlijk voetbalweertje.”

ook interessant

Een Italiaans jongetje besloot een maand geleden een frisse duik van een brug te nemen, had dat beter...

Het nationale vrouwenelftal van Gambia heeft bijzonder treurig nieuws te verwerken gekregen. De 19-jarige doelvrouw van het team...

Hoewel de ruzie tussen Johan Derksen en René van der Gijp nog verre van bijgelegd is, werkt het...

De vrouw achter de man mag niet onderschat worden! We hebben 8 vriendinnen van Feyenoord-spelers op een rijtje...

Vonden we het vuurwerk tijdens de bekerfinale PEC Zwolle Ajax al te ver gaan? In Bulgarije gaan ze...

Liverpool gaf maandagavond een zeker zege uit handen uit bij Chrystal Palace en verspeelde daarmee de kansen op...