Search
Close this search box.
Knipsel

Samenvatting Nederland – Chili (2-0)

Samenvatting Nederland – Chili (2-0). De wedstrijd tussen Nederland en Chili is geëindigd in een 2-0 overwinning voor het Nederlands elftal. Nederland wist in de tweede helft tegenstander Chili te verslaan dankzij doelpunten van invallers Leroy Fer en Memphis Depay.

In de eerste helft wisten Chili en Nederland niet te scoren. Chili startte sterker maar Oranje kwam het laatste kwartier voor rust goed terug. Ze creëerden ook enkele kansen, maar de Vrij en Robben wisten hun kansen niet tot doelpunten te promoveren.

In de tweede helft was de eerste grote kans voor Gutièrrez, echt gevaarlijk werd het echter nooit. Cillessen had er goed het oog op. In de 75e minuut werd Wesley Sneijder naar de kant gehaald voor Leroy Fer. Twee minuten later was het diezelfde Fer die de bevrijdende 1-0 binnen wist binnen te koppen bij Nederland – Chili. Het slotakkoord was voor Memphis Depay, die net als woensdag tegen Australië het laatste doelpunt wist te maken. Nederland wint met 2-0 en is groepswinnaar!

video-niet-beschikbaar-gng

Bekijk de samenvatting op NOS.nl.

ook interessant

Na de derde plaats van afgelopen jaar gelden er voor het komende seizoen geen excuses meer voor onze...

Iedereen in Nederland (en België) praat over Temptation Island en dat is bij de Eredivisie-clubs niet anders. Sterker...

In Lathum is vannacht het huis van Vitesse-doelman Piet Velthuizen afgebrand. Het was de eerste nacht dat het...

Het spande er even om, maar het nieuwe voetbalseizoen gaat bijna van start. Met wat aangepaste regels, dat...

Hans Kraay jr. staat nou niet bepaald bekend om zijn zachtaardige temperament en dat bleek ook afgelopen weekend...

Ze deelt dolgraag kiekjes van zichzelf op de socials. Leuk voor ons! Hier de twintig mooiste foto's van...