Search
Close this search box.

Samenvatting Mexico – Kameroen WK 2014 (1-0)

Samenvatting Mexico – Kameroen WK 2014: Mexico heeft in een spannend duel met 1-0 gewonnen van Kameroen. Beide ploegen maakte er een boeiend schouwspel van, al werd er maar zelden goed gevoetbald. Vooral Kameroen, met Samuel Eto’o, liet maar heel af en toe zien waartoe het in staat is.

In de eerste helft werd er drie keer gescoord bij Mexico – Kameroen, maar alle drie de goals werden afgekeurd. Het was twee keer Mexico dat een doelpunt afgekeurd zag worden door buitenspel en ook Kameroen zag een doelpunt aan zich voorbij gaan omdat een speler buitenspel stond. Vooral de eerste van Mexico was een groot twijfelgeval.

In de tweede helft wist Mexico dan eindelijk wel een geldig doelpunt te maken. In de 61e minuut tikte Oribe Peralta de bal in de rebound in het lege doel. Zie bovenstaande video voor het doelpunt van Peralta.

Vlak voor tijd was Kameroen via Mokotjo nog dichtbij de gelijkmaker, maar de keeper van Mexico wist de bal netjes uit de hoek te plukken.

video-niet-beschikbaar-gng

Bekijk de samenvatting op NOS.nl.

ook interessant

Wesley Sneijder en zijn vrouw Yolanthe zijn vanaf vandaag te zien in een nieuwe Turkse reclame van Lipton...

De schier onbekende Marcel Keizer is hoogstwaarschijnlijk de nieuwe trainer van Ajax en dat is met recht een...

Ook zijn vader was in het verleden professioneel schaatser. Maak kennis met Marcel Scheperkamp, de vader van Merijn...

Het Nederlands elftal heeft gisteravond op weg naar Indonesië een overstap moeten maken door een kapot vliegtuig. De...

Wij schreven al eerder over Yasmin Verheijen, de bijzonder leuke wederhelft van Khalid Boulahrouz. Yasmin is zelfs zo...

Luna Stevens ken je misschien als het bloedmooie vriendinnetje van de Nederlandse voetballer Sandy Walsh. Mevrouw klust al...