Search
Close this search box.

Samenvatting Mexico – Kameroen WK 2014 (1-0)

Samenvatting Mexico – Kameroen WK 2014: Mexico heeft in een spannend duel met 1-0 gewonnen van Kameroen. Beide ploegen maakte er een boeiend schouwspel van, al werd er maar zelden goed gevoetbald. Vooral Kameroen, met Samuel Eto’o, liet maar heel af en toe zien waartoe het in staat is.

In de eerste helft werd er drie keer gescoord bij Mexico – Kameroen, maar alle drie de goals werden afgekeurd. Het was twee keer Mexico dat een doelpunt afgekeurd zag worden door buitenspel en ook Kameroen zag een doelpunt aan zich voorbij gaan omdat een speler buitenspel stond. Vooral de eerste van Mexico was een groot twijfelgeval.

In de tweede helft wist Mexico dan eindelijk wel een geldig doelpunt te maken. In de 61e minuut tikte Oribe Peralta de bal in de rebound in het lege doel. Zie bovenstaande video voor het doelpunt van Peralta.

Vlak voor tijd was Kameroen via Mokotjo nog dichtbij de gelijkmaker, maar de keeper van Mexico wist de bal netjes uit de hoek te plukken.

video-niet-beschikbaar-gng

Bekijk de samenvatting op NOS.nl.

ook interessant

Het ontslag van Clarence Seedorf bij AC Milan wordt steeds meer bizar. De Nederlandse trainer is door zijn...

Jep, we hebben er weer één. De ellende van waarzeggende dieren begon ooit met wijlen Paul de Octopus, die ALLE wedstrijden...

De BBC heeft gesproken: een Eredivisie-tenue is verkozen tot één van de lelijkste shirts die de voetbalwereld rijk...

Graziano Pellè heeft fans in alle kringen, zo blijkt uit een tweet van een bekende toptennisser....

Het is weer Oktoberfest in Duitsland en je weet wat dat betekent: prachtige dames in té krappe jurkjes!...

Het zijn vaak maar lastige mensen, de Hooligans van voetbalclubs. De ME heeft er flink mee te stellen....