Search
Close this search box.

Samenvatting: Bayern München verslaat Manchester United (3-1)

Nadat de heenwedstrijd in Manchester in 1-1 geëindigd was beloofde Bayern München – Manchester United in Duitsland opnieuw een spannend duel te worden. Zonder Van Persie ging United op zoek naar minimaal één doelpunt tegen het sterke Bayern München.

Arjen Robben, die aan de kant van Bayern wel speelde, had in de eerste helft (te) weinig oog voor zijn medespelers. Een kwartier na rust kwam de wedstrijd pas écht op gang. Patrice Evra zorgde met een prachtig afstandschot voor de voorsprong van Manchester United maar niet veel later was het alweer 1-1 door een doelpunt van Mario Mandzukic.

Na bijna 70 minuten werd het 2-1 voor Bayern, Müller wist te scoren op aangeven van Arjen Robben. Diezelfde Robben maakte aan alle onzekerheid van Bayern München een einde door in de 75e minuut de 3-1 te maken. Zie doelpunt boven het bericht.

ook interessant

Veel ondernemers in Rotterdam houden donderdag hun kroegen dicht, doodsbenauwd voor op wraak beluste AS Roma-fans die voor...

Pro Evolution Soccer (PES) was jarenlang dé voetbalgame voor de echte liefhebber. Waar FIFA niet meer was dan...

De nieuwe Paus, Paus Franciscus, is een erkend voetballiefhebber. Daarom kreeg hij deze week een gesigneerd shirt van...

Liverpool heeft de Engelse titel bijna in handen en sommige spelers lijken hun zenuwen niet echt de baas...

Ben je een groot voetballiefhebber en zie je graag live jouw favoriete voetbalclub in actie? Gelukkig kan dat...

Als voetballer heb je nou eenmaal veel aanzien. En dat je daarbij ook nog eens veel geld op...