Search
Close this search box.

Samenvatting: Barcelona wint niet en Atletico Madrid is kampioen!

FC Barcelona – Atletico Madrid was vandaag dé wedstrijd waar heel Europa naar uitkeek. In Camp Nou ontmoetten beide ploegen elkaar met als inzet het kampioenschap. Barcelona moest winnen om zich tot kampioen te kronen.

In dit allerlaatste duel van dit seizoen wisten de Catalanen het uiteindelijk net niet te redden tegen concurrent Atletico Madrid, het duel eindigde in een 1-1 gelijkspel en dat was genoeg voor de Madrilenen.

In de 33e minuut wist Alexis Sanchez op schitterende wijze de 1-0 voor Barcelona binnen te schieten. Een paar minuten na rust was het echter Diego Godin die Atletico op gelijke hoogte wist te zetten met een mooie kopbal. Doelman Pinto zag er niet goed uit bij die goal.

Daarmee bracht Godin Atletico het eerste kampioenschap sinds 1996, toen Simeone als speler zelf kampioen werd met Atletico Madrid.

ook interessant

We kijken er niet heel erg van op, maar oud PSV keeper Ronald Waterreus is door de lezers...

Zakari Bakkali is hét grote talent in FIFA 14. De Engelse website whoateallthepies.tv zette de zeven grootste talenten...

Het kan hard gaan in de racewereld (hihi): amper een dag na het nieuws dat Max Verstappen zijn...

De Duitse recordkampioen Bayern München heeft via Twitter het nieuwe thuisshirt voor het seizoen 2014/2015 onthuld. Het team...

Het is Max dat de klok slaat in de familie Verstappen, maar trouwe volgers weten natuurlijk dat de...

Ook de moeder van Cristiano Ronaldo wil graag een slaatje slaan uit het succes van haar zoon. Ze...