Search
Close this search box.
Adrian Lopez maakt de 1-1 voor Atletico Madrid. © Pro Shots

Samenvatting: Atletico Madrid verslaat Chelsea (3-1)

Het wordt een Madrileens onderonsje in de Champions League-finale, want Atletico Madrid heeft zich zojuist ten koste van Chelsea weten te plaatsen voor de ontknoping van het miljoenenbal. Het werd 3-1 in Londen. Fernando Torres, oud-Atletico, opende de score nog wel voor Chelsea. De Spaanse goalgetter juichte niet toen hij tekende voor de 1-0.

Vlak voor rust gooide Atletico echter roet in het eten voor de Londenaren, toen Adrian Lopez gelijkmaakte. In de tweede helft ging Chelsea op zoek naar het benodigde doelpunt, maar het was Atletico dat de score verder uitbreidde. De Spanjaarden kregen een strafschop toegekend en die werd koel benut door Diego Costa: 2-1.

Arda Turan bezegelde de Madrileense zege door in de 72e minuut de 3-1 binnen te schieten. Op 24 mei wordt duidelijk welke club uit Madrid de cup met de grote oren mee naar huis mag nemen: Real… of toch Atletico.

ook interessant

Wie is de vriendin van Thomas van den Belt, en wat is zijn salaris? In dit artikel lees...

Zou José Mourinho Machester United-flop Memphis Depay dan tóch een tweede kans gunnen? Onze landgenoot maakt zichtbaar onderdeel uit...

Wij stellen je voor aan Liesbeth van Capelleveen, de vrouw van Marco van Basten. Al jaren samen, inclusief...

Laten we eerlijk zijn: het is zoeken naar een speld in een hooiberg als het gaat om positieve...

Op de racebaan wil het de laatste weken niet echt vlotten, maar op datingvlak heeft Max Verstappen helemaal...

Voetbal Inside is alweer even voorbij en dus vullen de redacteuren van het praatprogramma hun tijd nu online. Eerlijk is eerlijk,...