Search
Close this search box.

Dit is het salaris van Lukaku, de grootverdiener van Chelsea

Romelu Lukaku legt ze bij elke club gemakkelijk in het netje, en dat is bij de Rode Duivels niet anders. De boomlange krachpatser heeft alles wat je in een spits wenst. Geen wonder dus dat Chelsea deze zomer maar wat graag met Lukaku aan de haal ging, na zijn topperiode bij Internazionale. Wat krijgt de goalgetter eigenlijk terug voor zijn doelpunten? Wat is het salaris van Romelu Lukaku?

© Instagram

Bij Internazionale mocht Lukaku al een jaarloon van 7,5 miljoen incasseren. Logisch dus dat de Londenaren dat moesten overtoepen om de Belgische topspits aan zich te binden. Volgens The Athletic maakt Chelsea wekelijks tussen de 380.000 euro en 450.000 euro over aan Lukaku. Een klein rekensommetje leert dus dat de spits een salaris van dik 20 miljoen euro per jaar opstrijkt! Hij tekende bovendien een contract voor vijf seizoenen.

Lukaku is de topverdiener van Chelsea én België

Het vorstelijke salaris van Lukaku maakt hem in één klap de absolute topverdiener van Chelsea. N’Gola Kanté komt met een weeksalaris van 340.000 euro enigzins in de buurt. Ook bij de nationale ploeg van België torent de spits letterlijk en figuurlijk boven de rest uit. Alleen die twee andere toppers, Kevin De Buryne en Eden Hazard, verdienen ongeveer net zoveel als Lukaku.

En dan nu de vraag: welke dame laat hij meegenieten van dat fortuin? Dat is de grote vraag, want Romelu schijnt nogal een womanizer te zijn. Volgens de laatste berichten was Sarah Mens de vriendin van Lukaku. Juist, dat is de dochter van RTL-presentator Harry Mens.

© Instagram
© Instagram
© Instagram

ook interessant

In Nederland doen we weleens lacherig over onze zuiderburen. Na vandaag weet je wel beter. Want ook in...

Vervelend nieuws voor Gareth Bale. De sterspeler van Real Madrid mag van de dokter van zijn club niet...

PowNews heeft Eerstedivisieclub FC Den Bosch in een gênant parket gebracht. De brutale zender huurde een nepsjeik in,...

De bedragen die tegenwoordig voor voetballers worden neergeteld zou je gerust bizar kunnen noemen. Vooral Real Madrid heeft...

Het zit FIFA-baas Sepp Blatter niet lekker dat er nog zes WK-stadions afgebouwd moeten worden in Brazilië. Drie...

We weten al langer dat er het een en ander mis is in Frankrijk, maar dit is wel...