Search
Close this search box.
Waarom die eyeliner van Jutta Leerdam?

Haar vriend, vermogen, en waarom toch die eyeliner: alles over Jutta Leerdam

Jutta Leerdam is in meerdere opzichten een grootheid. Qua prestaties, qua Instagram-volgers, en uiteraard qua schoonheid! Heeft ze na haar relatie met Koen Verweij alweer een vriend, en waarom toch altijd die eyeliner? Deze dingen wil je weten over Jutta Leerdam.

In het kort:

  1. Heeft Jutta Leerdam momenteel een relatie?
  2. Bikini-foto’s leveren haar miljoenen Instagram-volgers op
  3. Waarom Jutta altijd eyeliner draagt
  4. Het salaris en vermogen van Jutta (24)
  5. Uitgeroepen tot knapste sportvrouw van Nederland
Alles wat je moet weten over Jutta Leerdam
© Instagram: @Juttaleerdam

1. Heeft Jutta Leerdam momenteel een relatie?

De knappe schaatsster was jarenlang samen met collega Koen Verweij, maar zij zijn inmiddels uit elkaar. Pikant verhaal van Yvonne Coldewijer, trouwens: volgens deze Juice-koningin zou kickbokser Badr Hari in Jutta’s DM zijn geslidet. De krachtpatser kreeg nul op het rekest, Jutta heeft het even leuk gehad met Jasper Brunsmann, een collega-schaatser, maar heeft nu een vaste relatie. De sportieve blondine is momenteel samen met YouTube-bokser Jake Paul. Paul is een 26-jarige influencer, acteur, rapper en bokser uit Amerika. En het is bepaald geen lieverdje, lees daarover alles in dit artikel!

Meer over Jutta Leerdam en schaatsen

Jutta Leerdam heeft op dit moment geen relatie
© Instagram: @Juttaleerdam

2. Deze bikini-foto’s leveren miljoenen Instagram-volgers op

De populariteit van Jutta Leerdam blijkt wel uit haar enorme aantal volgers op Instagram. U’tah heeft namelijk vier miljoen volgers. Dat is bijna net zoveel als een kwart van Nederland en 57 keer meer dan haar ploeg Jumbo-Visma. En dat zal niet in de laatste plaats met haar uiterlijk te maken hebben. Jutta schroomt niet een een foto van zichzelf in bikini te plaatsen. Zo stromen de volgers wel binnen inderdaad…

Jutta Leerdam heeft vier miljoen volgers op Instagram
© Instagram: @Juttaleerdam

2. Waarom Jutta altijd eyeliner draagt

Jutta Leerdam is veel met haar uiterlijk bezig. Ook tijdens het schaatsen zijn de haartjes mooi gekamd en zijn de oneffenheden in haar gezicht vakkundig weggewerkt met make-up. Na een gewonnen rit is het nog maar afwachten of ze eerst de handen in de lucht steekt of haar haren losgooit voor de camera. Volgens de schaatsster zelf is er één onmisbaar onderdeel in haar make-upsetje: de zwarte eyeliner. Zelf noemt ze het een ‘wing’. Waarom toch die eyeliner? “Dát is mijn handelsmerk”, vertelde ze aan Omroep West.

Ze krijgt van volgers veel vragen hoe ze de kenmerkende make-up aanbrengt: “Op een videofilmpje ga ik dan uitleggen hoe ik het doe. Ik zie andere schaatssters nu al ook rijden met die wing. Dat vind ik hilarisch. Dat zou ik zelf nooit doen. Ik ben meer een trendsetter dan een trendvolger.”

Jutta Leerdam is onlosmakelijk verbonden met haar eyeliner
© Instagram: @Juttaleerdam

4. Het salaris en vermogen van Jutta (24)

Jutta Leerdam verdient haar geld op verschillende manieren. Zo heeft ze een basissalaris bij haar ploeg Jumbo-Visma, strijkt ze prijzengeld op uit gewonnen schaatswedstrijden en verdient ze bakken met geld aan haar Instagram-posts. Het vermogen van Jutta Leerdam wordt momenteel geschat op 1,5 miljoen euro. Niet verkeerd voor een meisje van 24 jaar oud.

Het vermogen van Jutta Leerdam ligt rond de 1,5 miljoen euro
© Instagram: @Juttaleerdam

5. Jutta is uitgeroepen tot knapste sportvrouw van Nederland

Dat Jutta Leerdam best een knappe verschijning is, werd bevestigd in 2019 toen ze werd verkozen tot knapste sportvrouw van Nederland. Ze eindigde bovenaan in de FHM500 in de categorie sportvrouwen. “Ik vind het een hele eer om deze titel te winnen. Ik denk dat er überhaupt veel mooie vrouwen zijn in de sportwereld. Sporters zijn natuurlijk van nature al veel met hun lijf bezig. Ze zijn fit en afgetraind en dat zorgt voor een gezonde uitstraling.” En wie Jutta zelf de mooiste sportvrouw van Nederland vindt? “Lieke Martens. Zij heeft een vrolijke uitstraling en dat vind ik heel mooi bij vrouwen.”

Jutta Leerdam uitgeroepen tot knapste sportvrouw van Nederland.
© Instagram: @Juttaleerdam

ook interessant

Deze amateurspelers kijken met open mond toe hoe hun simpele voetbalpotje wordt getransformeerd in een heuse Champions League-wedstrijd....

Voor de escapades van Premier League-sterren moet je doorgaans bij de Engelse tabloids zijn, en de roddelpers stelt...

De Braziliaanse Ronaldo is inmiddels alweer jaren gestopt met voetballen. Hij kende in zijn carrière vele hoogtepunten, maar...

Gaat het dan echt gebeuren? Zal Sepp Blatter eindelijk van zijn FIFA-troon gestoten worden? Loretta Lynch, de Amerikaanse...

Pikante quotes van Christie Bokma, de geschoffeerde ex van Rafael van der Vaart. Mevrouw werd twee weken geleden...

Dat de spelen van FIFA steeds beter worden is wel duidelijk. Ook de streken van de spelers worden...