Search
Close this search box.
Sabia maakte mediashow van miskraam

‘Sabia’s baby verwekt door andere man’

Nu Rafael van der Vaart uitgebreid in het nieuws is met een nieuwe liefde, kan ook een update over Sabia Engizek natuurlijk niet uitblijven. Het nieuwste gerucht: haar vermeende baby zou niet van Raf, maar van een andere man zijn.

Dat beweert althans het Duitse OK! Magazine, dat een heuse berekening los laat op Sabia’s beweringen.

Ten eerste blijft de Duitse onduidelijk over de datum waarop de kersverse spruit verwekt is. Sabia stelde vorige week in Gala vier maanden in verwachting te zijn, maar onthulde in de zomer nog dat ze al elf weken zwanger was. In dat geval is ze momenteel zes maanden drachtig, maar blijft een babybuikje nog steeds uit.

OK! Magazine dook er echter dieper in. Sabia beweert namelijk in februari uitgerekend te zijn, hetgeen betekent dat het kind eind mei, begin juni verwekt is. Volgens de diva bekeek ze haar zwangerschapstest samen met Rafael, maar die verbleef destijds in Sevilla voor een trainingskamp met zijn club Real Betis.

OK! twijfelt dus, om een vaag verhaal kort te maken, zeer of Sabia echt in verwachting is. Mocht ze daadwerkelijk zwanger zijn, dan is het sterk de vraag of het wel Raf’s baby is. Het vreemdgaan van Sabia zou in dat geval de reden van de breuk zijn, concludeert het Duitse tijdschrift. Het zou direct verklaren waarom Rafael niets kwijt wil over zijn vermeende kind.

ook interessant

Erwin Koeman was gisteren erg boos, toen zijn aanvoerder Sander Duits vijf minuten voor tijd een tweede gele...

Sam Collins is een assistent-coach uit de Engelse League Two, dus je zult waarschijnlijk nog nooit van deze...

Kaka is weer helemaal terug bij AC Milan. De middenvelder, die terugkeerde van zijn avontuur bij Real Madrid,...

Jean-Marie Pfaff werd vorige week hartelijk uitgelachen in VI, omdat de keeper nogal vol van zichzelf was op...

Het is een bekende truc uit het voetbalboekje: als je een minieme voorsprong verdedigt met nog maar een...

Als FC Twente-fan lesgeven op een school nabij Zwolle, dat was gisteren geen gelukkige combinatie. Het overkwam meester...