Search
Close this search box.
sabia-war

Sabia: “Sylvie wilde dat ik met Rafael ging”

Nu weten we waar de ruzie tussen Sabia en Rafael over ging. De waarheid komt eindelijk boven tafel. Sylvie, die zelf al jaren vreemdging, wilde dat Sabia een relatie met Rafael aan zou knopen zodat Sylvie er zonder imagoschade uit de relatie kon stappen. Van wie komt deze informatie? Van Sabia Boulahrouz zelf. In een interview met het Duitse Bild lucht Sabia haar hart. Nu zijn de beelden van het interview gelekt. Hieronder de beelden, maar voor wie geen Duits wil of kan, heeft Goals and Glamour het meest complete verhaal voor u opgeschreven:

Sabia’s grens is bereikt: Ik wil niet langer meer als zondebok worden gezien, doordat ik de man van m’n beste vriendin zou hebben afgepakt. Een slecht geweten tegenover haar voormalige BFF heeft ze niet: Sylvie had al enige tijd een plan klaarliggen hoe ze uit het huwelijk met Rafael kon stappen zonder dat ze hier imagoschade aan over zou houden. Sabia: Sylvie heeft toentertijd een plan opgesteld die ik zou moeten naleven, die ik niet echt 100% heb opgevolgd. Het plan van Syl was als volgt: Ze wilde uit het huwelijk, maar haar contracten met reclamepartners en werkgevers waren nog niet verlengd, dus ze moest nog een beetje het merk Van der Vaart rekken.

Sylvie was als de dood voor imagoverlies. Ze wilde zonder imagoschade bij Rafael weg, dus de affaires van Sylvie mochten nooit naar buiten komen. Dus vroeg Sylvie aan Sabia.. Kun jij niet een beetje, omdat jij het dichtst bij Rafael staat, jullie zien elkaar ook zo vaak, kun jij hem niet versieren? Sylvie zou dan vervolgens een fotograaf regelen die dit dan zou fotograferen. Zo kon Sylvie, Rafael als schuldige aanwijzen en er zonder kleerscheuren vandoor gaan.

Sabia stond altijd voor Sylvie klaar vertelt ze verder: Ik heb haar met veel geholpen en gesteund, maar dit zou ik niet doen, dat doe ik niet, ik ben ook bevriend met Rafael, dit kan ik niet maken. Toen vroeg Sylvie of ik niet een vrouw kende die ze daarvoor zou kunnen betalen, ook dit heb ik niet gesteund. Wel werd iedere foto van mij (Sabia) en Rafael meteen door Sylvie getwitterd.

Het was een lastige tijd voor Sabia: Voor mij was het een ongelofelijk moeilijke spagaat, normaal te doen tegenover Raf, met de informatie die ik over Sylvie weet. Ik had me veel eerder terug moeten trekken, maar de loyaliteit tegenover Sylvie bleef, terwijl ik Rafael zag lijden, een familievader, die leeft voor zijn kind, voetbal en de vereniging. En ik heb Sylvie niet alleen gelaten, ik heb de hele rotzooi meegemaakt en daar schaam ik me tot op de dag vandaag voor. De vriendschap met Sylvie is voorgoed verleden tijd. Vriendschap bouw je op vertrouwen, Sylvie heeft me gebruikt voor eigen persoonlijke doelen. En nu claimt Sylvie zelfs dat ik haar heb verraden. 

De reden van de scheiding tussen Raf en Syl was niet Sabia, maar al Sylvie’s affaires: Sylvie is niet eenmaal ontrouw geweest, maar heeft hele affaires gehad. Een man heeft ze zelfs tijdens een kerstdiner mee naar huis genomen en geïntroduceerd als een vriend. Tijdens Let’s Dance had ze een affaire met haar danspartner. Maar daarna heeft ze er nog meer gehad en ik (Sabia, red.) heb haar telkens van een alibi voorzien. 

Zou deze tweet en foto allemaal dus door Sylvie in scene zijn gezet?

Het interview van Bild met Sabia in twee delen:

ook interessant

Het Duitse automerk Audi, afkomstig uit de autostad Ingolstadt, niet ver van München, heeft een lange geschiedenis in...

Dat moet even schrikken zijn geweest voor Siem de Jong: toen de Ajax-aanvoerder arriveerde op het trainingskamp van...

Daryl Lachman werd deze week uit de selectie van FC Twente gezet, volgens trainer Alfred Schreuder vanwege een...

Cristiano Ronaldo mag zichzelf dan misschien zien als wereldberoemde superster, in de Verenigde Staten staat hij vooral bekend...

Terwijl de doorsnee man van 9 tot 5 aan het werk is op kantoor om ‘s avonds eindelijk...

Max Verstappen speelt in een vandaag gelanceerde campagne ‘Energy to Perform’ de hoofdrol als Formule 1 held. De...