Search
Close this search box.
sabia-jat-weer-ex-vriend-sylvie

‘Sabia jat weer ex-vriend van Sylvie’

Sabia Engizek vindt het blijkbaar erg lastig om uit het vaarwater van haar ex-hartsvriendin Sylvie Meis te blijven. Ging Saab er eerder nog vandoor met Rafael van der Vaart, nu schijnt ze ook een avontuurtje te hebben beleefd met Syl’s andere ex: de Zwitserse clubbaas Maurice Mobetie (Momo).

Dat beweert Shownieuws, naar aanleiding van foto’s van het tweetal op Ibiza. Daar moest de roddelpers volgens Sabia niet te veel van maken, omdat Momo haar alleen even gedag wilde zeggen.

Een leugentje om bestwil, want het bleef niet bij die vluchtige ontmoeting. De twee tortelduifjes schijnen kort daarna op het vliegtuig naar Zwitserland te zijn gestapt. Naar het vervolg van dit smeuïge verhaal kunnen we alleen maar gissen, want Momo was niet beschikbaar voor commentaar.

De Zwitserse rijkaard was in 2015 een aantal maanden samen met Sylvie. De redenen van hun breuk bleven schimmig, maar inmiddels is Syl gelukkig met een Arabische zakenman.

ook interessant

Ajax beleefde een prachtig seizoen in 2018/2019. Voor het eerst in 5 jaar pakten de Amsterdammers de Eredivisie-titel,...

Graziano Pellè is gigantisch populair in Rotterdam. Pierre van Hooijdonk denkt dat hij nog meer fans heeft dan...

Een Spaanse supporter heeft afgelopen week op schandalige wijze een vrouwelijke scheidsrechter belaagd. De dame leidde een amateurduel en nam een beslissing die...

Er is fittie tussen FOX Sports en Ziggo en daar is de klant de dupe van. Het is goed mogelijk dat Ziggo-abonnees...

Opnieuw een bewijs dat de FIFA een stilstaande organisatie van dinosauriërs is. Sepp Blatter en consorten zijn niet...

Er zijn twee zekerheden in het leven: je gaat dood en er verschijnt ieder jaar een nieuwe FIFA....