Search
Close this search box.
sabia-jat-weer-ex-vriend-sylvie

‘Sabia jat weer ex-vriend van Sylvie’

Sabia Engizek vindt het blijkbaar erg lastig om uit het vaarwater van haar ex-hartsvriendin Sylvie Meis te blijven. Ging Saab er eerder nog vandoor met Rafael van der Vaart, nu schijnt ze ook een avontuurtje te hebben beleefd met Syl’s andere ex: de Zwitserse clubbaas Maurice Mobetie (Momo).

Dat beweert Shownieuws, naar aanleiding van foto’s van het tweetal op Ibiza. Daar moest de roddelpers volgens Sabia niet te veel van maken, omdat Momo haar alleen even gedag wilde zeggen.

Een leugentje om bestwil, want het bleef niet bij die vluchtige ontmoeting. De twee tortelduifjes schijnen kort daarna op het vliegtuig naar Zwitserland te zijn gestapt. Naar het vervolg van dit smeuïge verhaal kunnen we alleen maar gissen, want Momo was niet beschikbaar voor commentaar.

De Zwitserse rijkaard was in 2015 een aantal maanden samen met Sylvie. De redenen van hun breuk bleven schimmig, maar inmiddels is Syl gelukkig met een Arabische zakenman.

ook interessant

Lionel Messi is bezig met de bouw van een wel heel bijzonder huis in Barcelona. De ster van...

Dat Wesley Sneijder het bijzonder goed heeft getroffen met ‘zijn’ Yolanthe is niets nieuws. Toch leidt de onmiskenbare...

Hij zal het vast niet zo bedoeld hebben, maar Bilal Basacikoglu vierde zijn 5-0 voor Feyenoord nogal apart....

Een prachtig beeld tijdens de training van het Braziliaanse elftal deze week. Een zwaar gehandicapte jongen kwam op...

Er zou wel eens een abrupt einde kunnen komen aan de bijzondere voetbalinterviews van Hansiehansie: volgend seizoen verhuizen...

Dries Mertens heeft zijn eerste doelpunt voor Napoli te pakken. De oud-speler van PSV maakte in het duel...