Search
Close this search box.
Fred Rutten

Rutten: ‘Ik ben een gelukkig mens

Fred Rutten heeft vandaag zijn contract bij Feyenoord getekend. De 51-jarige trainer zette vandaag samen met algemeen directeur Eric Gudde en technisch directeur Martin van Geel zijn handtekening onder een verbintenis voor één jaar. Al in maart werd bekend dat Rutten de nieuwe trainer van Feyenoord zou worden.

“Vanaf het moment dat ik mijn jawoord aan Feyenoord heb gegeven, voel ik me Feyenoorder. Nu ik heb getekend ben ik dat ook formeel, ik voel me een gelukkig mens”, aldus de coach op de website van de club.

Rutten is blij met de tweede plaats van Feyenoord. “Het betekent dat we aan het begin van het nieuwe seizoen direct een aantal belangrijke Europese wedstrijden voor de boeg hebben. Feyenoord heeft het afgelopen jaar bewezen dat het een goede selectie heeft. We moeten natuurlijk afwachten hoe die selectie er aan het begin van het nieuwe seizoen voor staat, maar zoals het er nu uitziet ga ik dat met veel vertrouwen tegemoet.”

Assistent-trainers Jean-Paul van Gastel en Giovanni van Bronckhorst blijven ook komend seizoen bij de technische staf. “Ik ben blij dat zij ook komend seizoen deel uitmaken van de technische staf. Ze kennen de club, wat voor mij heel waardevol is. Andersom kunnen zij zich door de samenwerking met een nieuwe hoofdtrainer ook weer verder ontwikkelen.”

ook interessant

Het Formule 1 team van wereldkampioen Lewis Hamilton, het Duitse Mercedes, heeft zojuist de nieuwe wagen voor het...

Je kon er natuurlijk ook wachten, maar ook verhalen over een vreemdgaande Rafael van der Vaart komen langzaam...

Het voetbal van Ajax is niet om aan te gluren sinds Erik ten Hag aan het roer staat...

Maxi Lopez is een Argentijnse spits in dienst van het Italiaanse Torino, maar is al even niet meer...

Marc Overmars heeft veel goed gedaan bij Ajax, dat hebben we in dit lijstje van gisteren op een...

Vaste kijkers weten dat het de heren van Voetbal Inside geen hol uitmaakt wie je bent; alles en iedereen...