Search
Close this search box.

Ruiz scoort lucky penalty

Fulham heeft met de nodige moeite de volgende ronde in de strijd om League Cup bereikt. De club van trainer Martin Jol wist tweedeklasser Burton Albion pas in de beslissende penaltyserie op de knieën te krijgen. De penalty van Bryan Ruiz was ook nog eens een lucky one.

Na 75 minuten stond Fulham nog voor, maar vijf minuten voor tijd maakte Jack Dyer de gelijkmaker namens Burton Albion. In de extra tijd kwam de tweedeklasser zelfs nog op voorsprong, maar Hugo Rodallega redde de eer namens Fulham.

In de beslissende penaltyserie wist oud FC Twente-speler Bryan Ruiz op gelukkige wijze te scoren namens Fulham, dat de strafschoppenserie met 5-4 won. “Het had slecht af kunnen lopen voor ons”, stelde Jol na de wedstrijd. “Burton rook bloed, maar we konden ons staande houden.”

ook interessant

En opnieuw weet een glamourkoppel in de voetbalwereld het niet vol te houden. Samir Nasri heeft zijn modellenvriendinnetje...

Zoals we gisteren al meldden was het gisteravond feest in Voetbal International: René van der Gijp werd namelijk...

Nog maar eens een bewijs dat damesvoetbal HUGE is in de Verenigde Staten. Want wie zien we daar...

Er komt een musical over oud-voetballer Berry van Aerle. De cultheld van PSV won in 1988 met zijn...

Een recent onderzoek van GoEuro naar het effect van de UEFA Champions League heeft aangetoond hoe groot de...

Misschien had je het niet meegekregen, maar René van der Gijp verscheen gisteravond in Voetbal Inside met vrouwenpruik...