Search
Close this search box.
Johan Derksen de weg kwijt na overdosis slaappillen

RTL-directie scheldt VI-mannen de huid vol

Het is de grote vraag of Voetbal Inside nog een lang leven beschoren is. Nadat Johan Derksen felle kritiek uitte op RTL4 staat het programma op slechte voet met de directie.

En dat is nog zacht uitgedrukt, want Derksen ontving naar eigen zeggen een e-mail vol scheldkanonnades. Van wie die mail was wilde de besnorde analist niet zeggen, maar volgens het AD zou het bericht van RTL7-directeur Marco Louwerens afkomstig zijn.

“Die mail rook naar whiskey en ging echt véél te ver. ‘Grote klootzakken’ en dat soort teksten”, vertelde Derksen aan het AD. “Vooral Wilfred kreeg een veeg uit de pan. Hij kreeg van alles de schuld. Dat is niet eerlijk, omdat ík die woorden heb uitgesproken. Ik heb sowieso medelijden met Wilfred, want áls dit stopt…hij moet nog 10 jaar.”

Genee zelf liet zich op Radio Veronica uit over de situatie. Hij werd deze week officieel genomineerd voor de Zilveren Televisiester voor beste presentator, maar hoorde nog niks van RTL. “Ik heb niets gehoord van de directie, maar daar kijk ik niet helemaal van op na het mailtje van onze directeur vorige week midden in de nacht, dus in dat opzicht is dat ook niet heel verrassend.”

ook interessant

Een wedstrijd in de E’tjes tussen amateurclubs Den Hoorn en Haaglandia werd gisteren bruut verstoord door een onverlaat...

Dat Van Gaal trainer wordt bij Manchester United lijkt inmiddels zo goed als zeker. Hij volgt interim-manager Ryan...

Er zijn vele manieren om met teleurstelling om te gaan, maar dit lijkt ons niet de juiste. Een...

Louis Talpe ken je wellicht van zijn rollen als Mega-Toby in de kinderserie Mega Mindy, of anders als...

Neymar keerde met de kerstdagen terug naar Brazilië, maar niet alleen om kalkoen te eten. De Barcelona-aanvaller werd...

In navolging van vele clubs heeft ook Manchester United het nieuwe thuisshirt laten zien. Na het blauwe uitshirt...