Search
Close this search box.
Johan Derksen de weg kwijt na overdosis slaappillen

RTL-directie scheldt VI-mannen de huid vol

Het is de grote vraag of Voetbal Inside nog een lang leven beschoren is. Nadat Johan Derksen felle kritiek uitte op RTL4 staat het programma op slechte voet met de directie.

En dat is nog zacht uitgedrukt, want Derksen ontving naar eigen zeggen een e-mail vol scheldkanonnades. Van wie die mail was wilde de besnorde analist niet zeggen, maar volgens het AD zou het bericht van RTL7-directeur Marco Louwerens afkomstig zijn.

“Die mail rook naar whiskey en ging echt véél te ver. ‘Grote klootzakken’ en dat soort teksten”, vertelde Derksen aan het AD. “Vooral Wilfred kreeg een veeg uit de pan. Hij kreeg van alles de schuld. Dat is niet eerlijk, omdat ík die woorden heb uitgesproken. Ik heb sowieso medelijden met Wilfred, want áls dit stopt…hij moet nog 10 jaar.”

Genee zelf liet zich op Radio Veronica uit over de situatie. Hij werd deze week officieel genomineerd voor de Zilveren Televisiester voor beste presentator, maar hoorde nog niks van RTL. “Ik heb niets gehoord van de directie, maar daar kijk ik niet helemaal van op na het mailtje van onze directeur vorige week midden in de nacht, dus in dat opzicht is dat ook niet heel verrassend.”

ook interessant

Manchester United heeft een stichting die zich inzet om jonge mensen te motiveren, te leren en te inspireren...

Deze tropische verrassing uit Argentinië vulde het gat op dat Matthijs de Ligt in de verdediging achterliet. Zoals...

De huwelijkscrisis van Dries Mertens brengt de Belg ook in de problemen bij zijn contractbesprekingen. De onderhandelingen met...

Er zijn sporters die niet te koop lopen met hun fortuin. Floyd Mayweather is niet één van die...

Anna Flanagan, het enfant terrible van de hockeywereld, heeft zich weer in de nesten gewerkt. De 24-jarige dame...

Nadat eerder in maart zijn levenspartner Daniëlle overleed, krijgt René van der Gijp opnieuw een klap te verwerken....