Search
Close this search box.
Royston Drenthe. © Pro Shots

Royston Drenthe gaat scheiden

De loopbaan van Royston Drenthe verloopt allesbehalve florissant, maar ook privé gaat het hem niet voor de wind. De 27-jarige verdediger ligt in scheiding.

“Ik ben nog getrouwd met mijn vrouw Daisy, maar wij zijn niet meer samen”, vertelt Drenthe aan het blad Helden. “Dat is met zo’n drie tot vier weken waarschijnlijk over. We hebben geprobeerd om nog aan onze relatie te werken, zo’n jaar lang, dat is ons niet meer gelukt. Zij heeft haar leven opgepakt en dat is voor mij het allerbelangrijkst. Het is toch de moeder van mijn zoon. Ik ben nu een single daddy.”

De voetballer moet vertrekken bij het Engelse FC Reading, omdat de club hem niet meer kan betalen. In het interview doet Drenthe daarom tevens de uitspraak dat hij best terug zou willen keren naar een Nederlandse club. Zijn oude liefde Feyenoord bijvoorbeeld.

“Een terugkeer naar Feyenoord of überhaupt naar Nederland zou ik never zien als een schande”, zegt hij. “De Nederlandse competitie is, in vergelijking tot waar ik heb gespeeld, rustig en de mensen zijn nuchter. Dat is een main reason waarom ik terug zou keren naar Nederland. En vooral omdat Rotterdam mijn basis is, ik het fijn vind om lekker thuis te zijn.”

ook interessant

De Fonte Nova Arena in het Braziliaanse Salvador is kort voor de start van de Confederations Cup flink...

Als je niet beter zou weten zou je Chelsea-dribbelaar Oscar op onderstaande foto benijden. Hij mag zich immers...

Albert Mantingh dacht er goed aan te doen om tijdens de rust van het duel tussen Bournemouth en...

Het licht is uitgevallen in het Abe Lenstra Stadion, de wedstrijd SC Heerenveen – NAC is daardoor voor...

Klaas-Jan Huntelaar is op de weg terug van een zware blessure en dat mag de hele wereld weten!...

Een wedstrijd in Brazilië liep dit weekend wel heel erg uit de hand. Tijdens het duel Baraùnas en...