Search
Close this search box.
Royston Drenthe. © Pro Shots

Royston Drenthe gaat scheiden

De loopbaan van Royston Drenthe verloopt allesbehalve florissant, maar ook privé gaat het hem niet voor de wind. De 27-jarige verdediger ligt in scheiding.

“Ik ben nog getrouwd met mijn vrouw Daisy, maar wij zijn niet meer samen”, vertelt Drenthe aan het blad Helden. “Dat is met zo’n drie tot vier weken waarschijnlijk over. We hebben geprobeerd om nog aan onze relatie te werken, zo’n jaar lang, dat is ons niet meer gelukt. Zij heeft haar leven opgepakt en dat is voor mij het allerbelangrijkst. Het is toch de moeder van mijn zoon. Ik ben nu een single daddy.”

De voetballer moet vertrekken bij het Engelse FC Reading, omdat de club hem niet meer kan betalen. In het interview doet Drenthe daarom tevens de uitspraak dat hij best terug zou willen keren naar een Nederlandse club. Zijn oude liefde Feyenoord bijvoorbeeld.

“Een terugkeer naar Feyenoord of überhaupt naar Nederland zou ik never zien als een schande”, zegt hij. “De Nederlandse competitie is, in vergelijking tot waar ik heb gespeeld, rustig en de mensen zijn nuchter. Dat is een main reason waarom ik terug zou keren naar Nederland. En vooral omdat Rotterdam mijn basis is, ik het fijn vind om lekker thuis te zijn.”

ook interessant

Goal.com onderzocht welke voetballers in 2015 het best boeren en het mag geen verrassing heten dat Cristiano Ronaldo...

Atletico Madrid en FC Barcelona maakten er samen een waar spektakel van in de kwartfinale van de Champions...

In de ArenA is men niet van plan om binnen nu en heel korte tijd fikse aanpassingen te...

Royston Drenthe is sinds kort in dienst van Kayseri Erciyesspor en scoorde bij zijn debuut! Reden voor de website Yiro...

We weten allemaal dat hij een geweldige voetballer is en hij laat het ook regelmatig zien in het...

Ze deelt dolgraag kiekjes van zichzelf op de socials. Leuk voor ons! Hier de twintig mooiste foto's van...