Search
Close this search box.

De meest Naakte Foto’s van Roxeanne Hazes

De tijd gaat mooie dingen doen. Dat blijkt wel uit het leven van Roxeanne Hazes. Van een zwaar gepest meisje naar een mooie carrière in de muziekindustrie. In dit artikel lees je alles over Roxeanne Hazes, plus een mooie bonus. Onderaan vind je de meest naakte foto’s van Roxeanne Hazes.

Roxeanne Hazes is de dochter van André Hazes en Rachel Hazes. Daarnaast is ze de oudere zus van zanger André Hazes jr. Al vanaf jonge leeftijd ontdekte ze haar passie voor zingen. Dat was natuurlijk gemeengoed in huize Hazes. Toch bewaart Roxeanne Hazes weinig positieve herinneringen aan haar jeugd. Ze werd namelijk flink gepest op school. “Ik denk dat dat komt omdat ik een Hazes ben”, vertelde ze ooit in een interview aan Het Parool.

Roxeanne Hazes meest naakte foto's

“Het was heel erg. Ik vocht ook vaak op het schoolplein. Van jongs af aan ben ik al heel driftig geweest.” Dat verergerde echter toen haar vader overleed. Roxeanne was op dat moment elf jaar oud en zag een steunpilaar in haar leven wegvallen. “Toen werd het alleen maar heftiger. Als iemand ook maar iets over mijn vader zei, dan sprong ik erbovenop.”

Roxeanne Hazes werd vroeger gepest

Ordinaire fase

Na de basisschool ging Roxeanne in Almere naar de middelbare school. Tijd voor een nieuwe start. Daarom besloot ze het ook heel anders aan te pakken. “Ik sloeg opeens door naar de ordinaire kant. Korte shirtjes, navelpiercing, hoge hakken. Ik was echt heel ongelukkig in die tijd en wanhopig op zoek naar mezelf. Die zoektocht is nog altijd gaande, maar gelukkig is het allemaal niet meer zo erg als in mijn schooltijd.”

Roxeanne Hazes heeft een vriend

Als ze met het gezin naar de camping gingen, gebruikte Roxeanne ook altijd de achternaam van haar moeder, gewoon voor de zekerheid. “Jaloezie zal ook een rol gespeeld hebben bij het pesten. Op mijn veertiende deed ik al mee aan televisieprogramma’s en kreeg ik fanmail. Dat konden mijn klasgenoten al helemaal niet hebben natuurlijk. Het pesten werd alleen maar erger doordat ik op televisie kwam. Er waren een keer opnames bij ons op school. Gooiden kinderen tijdens het filmen eten naar me. Toen moest ik vechten tegen de tranen tijdens het interview.”

Bedankt voor die vlam, want die brandt weer als nooit tevoren. Want de muziekcarrière ging na haar schoolperiode heel hard. Ze begon als zangeres met het coveren van de nummers van haar vader. Daarmee trad ze overal op. In zaaltjes, op braderieën, in clubs, op feestjes. En daar verdiende ze naar eigen zeggen veel geld mee. Dat had ze tot in lengte van jaren kunnen doen, dan had ze ongetwijfeld heel eenvoudig rijk kunnen worden. Maar Roxeanne koos haar eigen weg.

Succesvolle carrière

Ze wilde laten zien dat ze zelf ook talent heeft. Daarom bracht ze in 2017 haar eigen single uit. Ik hou van jou werd direct een groot succes, net als haar album In mijn bloed. Dat album werd zelfs bekroond met een Edison. Met het bandje, dat ze samen met een aantal klasgenoten oprichtte, werd ze de huisband van De Wereld Draait Door. Inmiddels heeft Roxeanne nog een paar hits uitgebracht en zit haar loopbaan flink in de lift.

Ook in de liefde gaat het Roxeanne Hazes inmiddels voor de wind. Zij kreeg een relatie met Erik Zwennes, een kunstenaar en editor. In maart 2017 zijn de twee verloofd en ruim een jaar later stapten ze in het huwelijksbootje. Daarnaast hebben zij samen een zoon, genaamd Fender. Een smetje op het leven van Roxeanne is de openlijke ruzie met haar moeder Rachel. Ze heeft zelfs een kort geding aangespannen tegen haar moeder. De ruzie gaat om de erfenis van André Hazes. Rachel zou gelogen hebben over wat er in zijn testament stond en dus geen recht hebben op een deel van de erfenis, dat ze wel heeft gekregen.

Meest naakte foto’s van Roxeanne Hazes

Roxeanne is dus duidelijk een vrouw met een gebruiksaanwijzing, maar dat maakt haar ook heel interessant. Tijd om nog even wat plaatjes te kijken. Dit zijn de meest naakte foto’s van Roxeanne.

Roxeanne Hazes naakt

Roxeanne Hazes in bikini

ook interessant

Het was een geweldig doelpunt van Pierre Wébo, in het duel met Japan. Hij moet dit echter wellicht...

Een wel heel erg domme rode kaart van Nordin Amrabat dit weekend. De speler van Malaga speelde met...

Het geslacht Sneijder is sinds oktober een nieuw familielid rijker en dat hebben we geweten: Wesley en Yolanthe...

Tijd voor een hartverwarmend verhaal op deze koude donderdagavond. Arjen Robben heeft een jonge vluchteling uit Syrië namelijk...

Leroy Fer stapte afgelopen weekend in het huwelijksbootje met zijn vriendin Xenia Schipaanboord. De middenvelder liet op de...

Hij mag vanavond laten zien wat hij waard is op het Eurovisie Songfestival, maar daar gaan we het...