Search
Close this search box.
Vriendin Van der Poel

Mooiste foto’s van de vriendin van Mathieu van der Poel

Allez, schoon meiske! Mathieu van der Poel is een van de succesvolste Nederlandse wielrenners van de laatste jaren, maar is op liefdesgebied nog veel succesvoller. Hij heeft met de Vlaamse Roxanne Bertels een absolute hoofdprijs in de wacht gesleept. Wij stellen je voor aan de vriendin van Mathieu van der Poel.

Mathieu van der Poel is geboren in België, woont in België, rijdt voor een Belgische ploeg en klinkt ook alsof hij uit België komt. Maar ja, doordat er toch een Nederlands vlaggetje achter zijn nationaliteit staat, eisen wij zijn succes natuurlijk gewoon op! Dat ook zijn vriendin uit België komt, zal dan ook niemand verbazen. Maar daar heeft hij haar niet ontmoet. Dat was namelijk in Finland.

Roxanne Bertels is de vriendin van Mathieu van der Poel
© Instagram: @roxannebertels

Roxanne is een jaar ouder en komt uit Antwerpen. Gezien ook Van der Poel in België woont, zullen ze elkaar daar vast ontmoet hebben toch? Nee joh, dat zou ook een saai verhaal zijn. Roxanne werkte destijds op de marketingafdeling van Porsche. Mathieu van der Poel heeft naast de liefde voor de fiets ook bewondering voor auto’s. Zo besloot hij een tocht te maken naar Finland, waar hij met een Porsche over de Finse ijsvlaktes kon rijden. En Porsche stuurde Roxanne mee als een van de reisleiders.

Roxanne Bertels met een vriendin
© Instagram: @roxannebertels

De vriendin van Mathieu van der Poel

Daar bleek de vonk al overgeslagen te zijn, want de twee hielden contact. Nadat zij terugkeerden in België, kwam Roxanne met een hele delegatie kijken bij de cross in Hulst, waar niet geheel toevallig ook Van der Poel aan de start stond. Daarna zijn Roxanne en Mathieu samen wat gaan drinken in Antwerpen. Enkele dates verder kregen ze officieel een relatie. Dit verhaal dateert alweer van 2018.

Mathieu van der Poel is de vriend van Roxanne Bertels
© Instagram: @roxannebertels

Inmiddels zijn Roxanne en Mathieu dus al vijf jaar samen. De twee zijn meermaals samen op reis geweest en Roxanne komt regelmatig kijken bij de wielerkoersen van haar vriend. Inmiddels is Roxanne gestopt als marketeer bij Porsche en verdient ze op andere manieren haar geld. Zo is ze blogger en verdient ze geld als influencer. De knappe blondine heeft namelijk 60.000 volgers op Instagram. En met zo’n rijke vriend, kun je natuurlijk altijd nog bij hem aankloppen.

Mathieu van der Poel heeft een relatie met Roxanne Bertels
© Instagram: @roxannebertels

Eerste ontmoeting en relatie

Later vertelde Roxanne aan Nina nog een mooie anekdote over hun eerste ontmoeting in Finland. “Op het laatste moment voor de reis belde mijn baas dat er een extra gast meeging en dat hij zijn fiets mee wilde nemen. Ik dacht: we gaan naar Finland, daar ligt overal sneeuw, wat wil die gast daar fietsen? Ik had geen flauw idee wie hij was en een paar maanden later waren we een koppel.” Geniet mee van haar mooiste foto’s!

Roxanne Bertels in bikini
© Instagram: @roxannebertels
Roxanne Bertels, de vriendin van Mathieu van der Poel
© Instagram: @roxannebertels
Roxanne Bertels is het liefje van Mathieu van der Poel
© Instagram: @roxannebertels
Roxanne Bertels met haar hond Lola
© Instagram: @roxannebertels
Roxanne Bertels heeft een verhouding met Mathieu van der Poel
© Instagram: @roxannebertels
Roxanne Bertels
© Instagram: @roxannebertels
Mathieu van der Poel is verliefd op Roxanne Bertels
© Instagram: @roxannebertels
De vriendin van Mathieu van der Poel werkte voor Porsche
© Instagram: @roxannebertels
Mathieu van der Poel en Roxanne Bertels op date
© Instagram: @roxannebertels
Het Belgische meisje van Mathieu van der Poel
© Instagram: @roxannebertels

ook interessant

Vind je het leuk om af en toe eens te wedden op sport? Dan ben je zeker niet...

Gaat bondscoach Louis van Gaal verhuizen naar Manchester? De keuzeheer van het Nederlands elftal heeft zijn luxe penthouse...

De doodschop die Miralem Sulejmani in de interland tussen Servië en Kroatie kreeg, kost hem het Champions League-duel...

Er is een bruut einde gekomen aan het leven van profvoetballer Daniel Correa Freitas, die onder andere uitkwam voor...

De Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB) geeft SC Heerenveen-coach Marco van Basten gelijk in zijn kritiek op de spelregels...

De chick van Graziano Pellè zal trots geweest zijn op haar vriendje gisteravond. De spits van Italië maakte...