Search
Close this search box.

Rooney gepakt voor rijden onder invloed

Ophef rondom Everton-speler en topscorer van het Engelse team Wayne Rooney. Hij zou zijn aangehouden wegens rijden onder invloed.

De politie van Cheshire heeft de Engelse topvoetballer, die deze zomer overstapte van Manchester United naar Everton, in staat van beschuldiging gesteld. Hij werd aangehouden in het plaatsje Wilmslow, dicht bij zijn huis. Rooney reed in een zwarte Volkswagen Kever en de politie meldde dat hij met een te hoog alcoholgehalte achter het stuur zat. Hij zal volgens Britse media later deze maand voor de rechter moeten verschijnen.

Het is niet de eerste keer dat Rooney in opspraak is vanwege drankgebruik, zo zou hij in november dronken zijn geworden tijdens een bruiloft in een hotel. Hij was op dat moment onderdeel van de selectie van Engeland, en droeg op opgedoken foto’s zelfs het trainingspak van de nationale ploeg.

ook interessant

Zlatan Ibrahimovic, altijd goed voor een controversiële uitspraak. De flamboyante Zweed was gisteren woest op de scheidsrechter na een verloren...

Het is geen geheim dat de heren van Voetbal Inside graag wat bijschnabbelen, maar Johan Derksen blijkt niet erg goed in...

Max Verstappen heeft zojuist in Brazilië de derde plek veroverd. Dat lijkt inmiddels geen wonder meer, maar ter...

De grote sterren van FC Barcelona namen het woensdagavond op tegen de Engelse kampioen Leicester City. Lionel Messi...

De Franse wielerploeg AG2R La Mondiale heeft twee van zijn renners uit de Ronde van Spanje gehaald omdat...

Graag stellen we je voor aan Luana Randazzo, de vriendin van Jari Vandeputte. De Belgische middenvelder – die...