Search
Close this search box.
ronaldos-zus-wenst-standbeelden-keiharde-straf-toe

Ronaldo’s zus wenst standbeeldvandalen KEIHARDE straf toe

Cristiano Ronaldo’s eigen standbeeld op zijn geboorteplaats Madeira – waarbij vooral één lichaamsdeel opvalt – viel gisteren ten prooi aan een stel grapjassen. De onverlaten kliederden ‘Messi’ achterop het beeld, begeleid door diens rugnummer.

Waarschijnlijk niet geheel toevallig had Messi een paar uur daarvoor net de Gouden Bal voor Ronaldo’s neus vandaan gegrist.

Een vrij onschuldig grapje, maar de oudere zus van Ronaldo neemt het incident heel hoog op. Katia Aveiro, want zo heet ze, heeft geen goed woord over voor de daders.

“Ik ben boos, verdrietig, teleurgesteld en sprakeloos door dit gebrek aan respect en volwassenheid”, schrijft Katia in een betoog op Twitter. “Dankzij Ronaldo is er toerisme en zijn er banen op het eiland.”

Voor haar is het wel duidelijk wat er met de daders moet gebeuren, vervolgt ze: “Die gefrustreerde schoften verdienen het om in Syrië te wonen. Deze mensen hebben geen respect en weten niet hoe ze in de maatschappij moeten leven.”

ook interessant

Zlatan Ibrahimovic is de grote afwezige op het WK in Brazilië. De sterke Zweed miste met zijn land...

Sepp Blatter wil van de penaltyserie aan het eind van een voetbalwedstrijd af. Duels worden op die manier...

Het gaat Brazilië voor de wind. Ruim drie jaar na de ontluisterende nederlaag in de halve finale van...

Er bestaan behoorlijk wat vooroordelen over vrouwenvoetbal en het moet als damesvoetballer nogal vermoeiend om die steeds te ontkrachten. Het...

Het scheelde maar een haartje, of Jan Mulder had Joop Munsterman opgevolgd als geldschieter van FC Twente. De Groningse...

Meer dan 125.000 likes kreeg ze al op het kiekje en het is niet moeilijk te zien waarom....