Search
Close this search box.
Cristiano Ronaldo met Conor McGregor

Ronaldo showt megabruine blote torso met MMA-fighter

Cristiano Ronaldo vermaakt zich opperbest tijdens zijn vakantie. Hij laat ook regelmatig zijn ontblote bovenlijf aan de wereld zien via verschillende sociale media.

Tijdens zijn vakantie in Los Angeles  ging hij ook een dag naar de gym van MMA-fighter Conor McGregor, en daar poseerde de twee voor de camera. De foto werd geplaatst op de Instagrampagina’s van beide mannen.

Het bijschrift van McGregor: “Mijn broer Ronaldo kwam vandaag langs in de gym. Bedankt Cristiano. Heel veel respect! Ik zie je volgend jaar weer in de strijd om de koppositie in Forbes.” De Forbes rekent uit welke sport het meest verdient per jaar. Ronaldo was daar afgelopen jaar koploper met 80 miljoen, terwijl McGregor het moest doen met een kwart daarvan.

Het bovenlijf van de Portugese voetballer is overigens een stuk indrukwekkender dan dat van de vechtersbaas. Tenminste, de spieren dan, want die tattoos zijn vrij ruig natuurlijk.

https://www.instagram.com/p/BIQ3pK_h2Tb/

https://www.instagram.com/p/BIQvUvQgo7_/

ook interessant

In navolging van vele clubs heeft ook Manchester United het nieuwe thuisshirt laten zien. Na het blauwe uitshirt...

Velen keken vreemd op toen Robin van Persie zojuist ontbrak in de opstelling van Oranje tegen Kazachstan. Volgens Blind...

Een vreemd voorval in de Finse competitie dit weekend. Speler Rasmus Schüller van HJK Helsinki scoorde in de...

Thibaut Courtois werd in de oefenwedstrijd tegen het Nederlands elftal gepasseerd voor Simon Mignolet, en dat leek te...

Iedere voetballer zal er van dromen: de fans van een grote voetbalclub die hem luidkeels toezingen. Laat het...

Usain Bolt heeft nooit een geheim gemaakt van zijn grote wens om profvoetballer te worden, maar afgaande op...