Search
Close this search box.
Cristiano Ronaldo met Conor McGregor

Ronaldo showt megabruine blote torso met MMA-fighter

Cristiano Ronaldo vermaakt zich opperbest tijdens zijn vakantie. Hij laat ook regelmatig zijn ontblote bovenlijf aan de wereld zien via verschillende sociale media.

Tijdens zijn vakantie in Los Angeles  ging hij ook een dag naar de gym van MMA-fighter Conor McGregor, en daar poseerde de twee voor de camera. De foto werd geplaatst op de Instagrampagina’s van beide mannen.

Het bijschrift van McGregor: “Mijn broer Ronaldo kwam vandaag langs in de gym. Bedankt Cristiano. Heel veel respect! Ik zie je volgend jaar weer in de strijd om de koppositie in Forbes.” De Forbes rekent uit welke sport het meest verdient per jaar. Ronaldo was daar afgelopen jaar koploper met 80 miljoen, terwijl McGregor het moest doen met een kwart daarvan.

Het bovenlijf van de Portugese voetballer is overigens een stuk indrukwekkender dan dat van de vechtersbaas. Tenminste, de spieren dan, want die tattoos zijn vrij ruig natuurlijk.

ook interessant

In elk stadje een ander schatje; die uitspraak gaat wel op voor Cristiano Ronaldo. Kardashians, actrices, of Badr...

Het nieuws dat Peter R de Vries de voetbalwereld instapt als spelersmakelaar deed gisteren nogal wat wenkbrauwen fronsen....

Als je scoutingapparaat het laat afweten en je niks fatsoenlijks in de jeugdopleiding hebt rondlopen, dan moet je...

Manchester United moet er serieus rekening mee houden dat het komende zomer niet de lucratieve trip naar de...

Feyenoorder Marco Vejinovic houdt bijzonder veel van zijn meisje Sophie Fleur Naber, zo blijkt wel uit de foto’s...

Cristiano Ronaldo wordt opnieuw vader, beweert een Portugese presentatrice. De steraanvaller zou met kerst naar Miami zijn gevlogen...