Search
Close this search box.
Ronaldo en Romario hebben ruzie. © Fox News

Ronaldo en Romario maken ruzie

Ronaldo en Romario hebben ruzie. De twee oud-topspitsen, die Brazilië beiden een WK-titel bezorgden, kibbelen over de organisatie van het WK.

Romario, tegenwoordig politicus, hekelt al enige tijd de hoge kosten die komen kijken bij het wereldkampioenschap. Zijn laatste verwijt aan Ronaldo is het niet nakomen van een belofte dat hij gratis WK-tickets voor gehandicapten zou regelen.

Om zijn punt te illustreren, zette Romario afgelopen vrijdag een foto van een evenement uit 2011 op Instagram, waar Ronaldo de belofte deed. “Tot nu toe niks”, zette hij erbij.

Ronaldo verdedigde zich meteen: “Ik ben ook op zoek naar antwoorden. Als je me nodig hebt, wees dan wat aardiger. Het heeft geen zin om deze ‘rivaliteit’ publiekelijk in stand te houden, want van mijn kant bestaat die niet.”

De felheid van Romario over deze kwestie heeft misschien te maken met het gegeven dat hij zelf een dochter met een handicap heeft. Ronaldo zegt te hopen dat de Braziliaanse voetbalbond de tickets snel vrijgeeft.

ook interessant

Darter Co Stompé en zijn vrouw Daniëlle hebben flinke straffen gekregen voor het vervalsen van hun belastingaangifte. De...

Iedereen in Frankrijk wist het zeker: Les Bleus zouden de EK-finale wel winnen van Portugal. Dat sprookje kwam...

Hij is nog niet eens officieel trainer van Manchester United en nu al maakt Louis van Gaal ruzie...

SBS6 heeft met de uitzendrechten van de Champions League een mooie troef in handen. Maar laten we eerlijk...

Het Nederlands elftal speelt niet dit WK, dus richt Twitterend Nederland zijn pijlen maar op commentator Frank Snoeks....

Het is al alweer effe geleden dat Sylvie Meis en Rafael van der Vaart de scheidingspapieren tekenden, en...