Search
Close this search box.
Ronaldo en Romario hebben ruzie. © Fox News

Ronaldo en Romario maken ruzie

Ronaldo en Romario hebben ruzie. De twee oud-topspitsen, die Brazilië beiden een WK-titel bezorgden, kibbelen over de organisatie van het WK.

Romario, tegenwoordig politicus, hekelt al enige tijd de hoge kosten die komen kijken bij het wereldkampioenschap. Zijn laatste verwijt aan Ronaldo is het niet nakomen van een belofte dat hij gratis WK-tickets voor gehandicapten zou regelen.

Om zijn punt te illustreren, zette Romario afgelopen vrijdag een foto van een evenement uit 2011 op Instagram, waar Ronaldo de belofte deed. “Tot nu toe niks”, zette hij erbij.

Ronaldo verdedigde zich meteen: “Ik ben ook op zoek naar antwoorden. Als je me nodig hebt, wees dan wat aardiger. Het heeft geen zin om deze ‘rivaliteit’ publiekelijk in stand te houden, want van mijn kant bestaat die niet.”

De felheid van Romario over deze kwestie heeft misschien te maken met het gegeven dat hij zelf een dochter met een handicap heeft. Ronaldo zegt te hopen dat de Braziliaanse voetbalbond de tickets snel vrijgeeft.

ook interessant

Dat Pepe een harde verdediger is weten we allemaal wel, maar dat hij ook over een heerlijke techniek...

Het geanimeerde gedrag van Chelsea-trainer José Mourinho wordt in Portugal wel erg letterlijk genomen: de trainer heeft sinds...

Go Ahead Eagles had vanmiddag weinig in te brengen tegen een ontketend Feyenoord. De Rotterdammers wonnen met maar...

Het zal je niet ontgaan zijn: België hakte gisteravond Hongarije met 4-0 in de pan en bereikte daardoor...

Het was weer een dramatische avond voor PSV. Nadat de ploeg van Philip Cocu in de eerste helft...

Het was ooit zo simpel: Sylvie hoorde bij Raf, Yolanthe bij Wesley en Bernadien bij Arjen. Da’s nu...