Search
Close this search box.
Tweede vrouw beschuldigt Ronaldo van verkrachting

Oh jee: tweede vrouw beschuldigt Ronaldo van verkrachting

Het gaat de verkeerde kant op met Cristiano Ronaldo. Het vuur ligt de steraanvaller al aan de schenen omdat hij wordt beschuldigd van verkrachting, maar de situatie kan nog vervelender worden voor CR7. Een tweede vrouw heeft zich gemeld met dezelfde beschuldigingen.

Dat zegt de advocaat van Kathryn Mayorga, de eerste vrouw die stelt dat Ronaldo haar seksueel heeft misbruikt. “Ik heb een gesprek gehad met een vrouw die meent hetzelfde te hebben meegemaakt als mijn cliënt Mayorga”, vertelt de raadsheer aan de Daily Mail. “Ik heb dit doorgestuurd naar de politie van Las Vegas.”

Wie de vrouw precies is, onthult de advocaat niet. Ronaldo ontkent de beschuldigingen van Mayorga – hij zou haar anaal hebben verkracht – in alle toonaarden. “Ik ontken krachtig de beschuldigingen die tegen mij zijn ingebracht. Hoezeer ik mijn naam wil zuiveren, ik weiger om het mediacircus te voeden, dat door mensen is ontstaan die zichzelf ten koste van mij willen promoten”, liet hij afgelopen week op Twitter weten.

Ook Juventus blijft achter zijn topaankoop staan, hoewel sponsoren EA Sports en Nike hun handen steeds meer van Ronaldo aftrekken.

 

ook interessant

Het is de piepjonge Max Verstappen gelukt: een podiumplek in de Formule 1. En wat voor één! De...

Het was volgens de redactie van Goals and Glamour de meest spectaculaire Champions League wedstrijd ooit. De 2-1...

Roddels over voetballers doen het altijd lekker, dus kwaliteitsblad Privé pakt deze week uit met een sappig verhaal rondom Jetro...

Hij is nog niet eens officieel trainer van Manchester United en nu al maakt Louis van Gaal ruzie...

Marcus Pedersen was deze zomer één van de aanwinsten van Feyenoord, en strijdt met Lutsharel Geertruida om de...

Ook op de 1.000 meter is Nederland de beste. Jorien ter Mors wist zojuist met een Olympisch record...