Search
Close this search box.

De meest naakte Foto’s van Romy Monteiro

Een engelenstem, leuk en fris karakter én een lichaam om van te kwijlen. Zangeres Romy Monteiro heeft het allemaal. Tijd om haar leven eens wat uit te diepen. In dit artikel lees je alles over Romy Monteiro. Mocht je (geheel terecht) alleen voor de foto’s komen, moet je even scrollen!

Romy Monteiro is een zangeres

Romy Monteiro. Meer glitter en glamour kan een naam haast niet uitstralen. Maar klein geheimpje: ze heet eigenlijk Romy Truggelaar. Dat is ineens toch een stuk minder sexy. Laten we het daarom maar bij haar artiestennaam houden. De 31-jarige Romy Monteiro is op 13 november 1992 geboren in Utrecht.

Vader en moeder Romy Monteiro

Romy is de dochter van musicalactrice Antje Monteiro (of eigenlijk Antje Truggelaar). Dat verklaart ook waar de muzikale genen van Romy vandaag komen. Antje komt eveneens uit Utrecht en is net als haar dochter een bekende Nederlander. Ze speelde in een scala aan musicals en was ook te zien in flink wat televisieprogramma’s. De vader van Romy is een muzikant van Portugees-Anglose afkomst, maar heeft het gezin op vroege leeftijd in de steek gelaten. Daarom heeft Romy haar vader nooit echt goed gekend.

Romy Monteiro is een musicalactrice

Romy studeerde Marketing en Communicatie in Amsterdam. Maar daar heeft ze verder weinig meer mee gedaan. Niet omdat ze dat niet leuk vond, maar doordat haar carrière zich op een ander vlak in een sneltreinvaart ontwikkelde. Al van jongs af aan kreeg ze de musicalvibes er met de paplepel ingegoten door haar moeder. Romy begon op jonge leeftijd al met zingen en bleek daar ook veel talent voor te hebben.

Musicalster in The Bodyguard

In 2014 was haar grote doorbraak. Romy Monteiro deed mee met de bekende zangshow The Voice of Holland. Treintje Oosterhuis herkende direct haar talent en ramde op die knop. Uiteindelijk schopte Romy het tot de kwartfinale van dat programma. Mede door die bekendheid kreeg ze in 2015 een hoofdrol in de Nederlandse succesmusical The Bodyguard. Daarmee trad ze in de voetsporen van haar moeder en groeide ze uit tot musicalster.

Romy Monteiro is een actrice

Dat leverde haar in 2016 de prijs voor aanstormend talent op bij de Musical Awards. In de tussentijd vergaarde ze ook bekendheid door mee te doen aan diverse televisieprogramma’s en in 2017 kreeg ook haar loopbaan als zangeres een enorme boost. Ze besloot haar eigen cd uit te brengen, genaamd A Tribute To Whitney. Ze coverde diverse hits van zangeres Whitney Houston en dat sloeg aan. Het album kwam zelfs op de eerste plek terecht in de Album Top 100.

Romy Monteiro is een presentatrice

Ook buiten de muziekwereld werd Romy Monteiro een ster. Zo heeft ze ook al een flink curriculum vitae opgebouwd op het gebied van presenteren. Vanaf 2017 was ze als presentatrice in flink wat televisieprogramma’s te bewonderen. Bijvoorbeeld in Mijn vader is de beste, het Junior Songfestival, DanceSing en De Hit Kwis.

Knapste vrouw van Nederland

Daar komt nog bij dat ze ook erg van acteren houdt. Op dat gebied staat haar carrière nog in de kinderschoenen, maar in 2021 speelde ze een grote rol in Goede tijden, slechte tijden. Daar speelde ze de rol van Indra. Al met al kunnen we dus wel stellen dat Romy een echt multitalent is. Want mocht ze die ambitie hebben, zou ze ook ongetwijfeld nog model kunnen worden.

Romy Monteiro in bikini

Dat blijkt wel uit het feit dat Romy door FHM in 2023 werd uitgeroepen tot knapste vrouw van Nederland. Daar was ze behoorlijk trots op, vooral omdat het aangeeft dat Nederland veel stappen zet als het gaat om diversiteit.

Heeft Romy Monteiro een vriend?

Oké, Romy is de hoofdprijs, maar is ze nog op de markt? Nou, goed nieuws: Romy Monteiro heeft op dit moment geen vriend. Haar relatie met fotograaf Jasper Suyk is net ten einde. De twee ontmoetten elkaar tijdens een fotoshoot en hadden jarenlang een relatie. Daarvoor had Romy twee jaar lang een verhouding met marinier Django. Daar kwam in 2018 een einde aan.

De meest naakte foto’s van Romy Monteiro

Dan nu eindelijk waar jullie voor gekomen zijn. Wij hebben de meest naakte foto’s van Romy Monteiro voor je op een rijtje gezet.

Romy Monteiro naakte foto's Romy Monteiro studeerde marketing en communicatie

ook interessant

Hoewel de Oranje Leeuwinnen keer op keer op heidense tijdstippen in actie komen, leeft het WK voor vrouwen...

Cambuur Leeuwarden trainer Dwight Lodeweges maakt na dit seizoen de overstap van SC Cambuur naar SC Heerenveen. Bij...

Soms heb je van die kansen dat je denkt, hoe krijgt hij die bal er naast? In Venezuela...

‘We’ mogen dan niet naar het EK gaan, er is tóch Nederlands succes in Frankrijk. Het is Kiki...

Het Duitse team bevond zich gisteravond middenin de chaos in Parijs, waar enkele bloedige terreurdaden werden gepleegd. Op...

Vanavond start een nieuw seizoen van Expeditie Robinson met daarin twee leden van dezelfde voetbalfamilie. Naast voormalig voetballer...