Search
Close this search box.
roda-beleeft-rampavond-maar-rutjes-blijft-lachen-2

Roda beleeft rampavond, maar Rutjes blijft lachen

Roda JC-verdediger Nathan Rutjes bewees gisteravond maar weer eens dat hij een ware verrijking voor de Eredivisie is. De goedlachse Rotterdammer beleefde met Roda een verschrikkelijke avond, maar de positieveling weigerde iemand door het slijk te halen.

En daar was toch alle reden toe: twee van zijn ploegmaten werden vanwege commentaar op de leiding weggestuurd en Heerenveen won met 3-0 in Kerkrade.

“Ik ben een vergevingsgezind type”, liet de routinier echter weten. “Die jongens doen dat echt niet expres hoor. Ik denk dat diegene zelf wel beseft dat je het team daarmee benadeeld.”

Hij vervolgt: “Dus als dat besef er is, dan denk ik: het is goed. En weet je wat ik dacht in de rust? We gaan het goedmaken voor je.”

Ook de scheidsrechter kon niets verkeerd doen bij Rutjes: “Die man doet ook hartstikke zijn best en de keuzes die hij heeft gemaakt zijn hartstikke terecht.”

ook interessant

Het is bekend dat vrouwelijke topvoetballers een stuk minder betaald krijgen dan hun mannelijke collega’s. Sterker nog, er...

Er is Serena Williams op de US Open alles aan gelegen om in haar thuisland te winnen en...

We hopen met z’n allen dat Max Verstappen dit weekend uitblinkt op het circuit, en misschien een beginnetje...

Ajax heeft vrijdag voor het eerst het nieuwe uittenue laten zien. De Amsterdammers zijn volgend seizoen te zien...

Wesley Sneijder heeft Galatasaray zojuist eigenhandig verder geholpen in de Champions League. Met een doelpunt in de 85e...

Danny Blind is als bondscoach allesbehalve een succes, maar de vraag is of er momenteel een betere optie...