Search
Close this search box.
Maaskant moet blijven

Robert Maaskant tekent bij dankzij fans

Robert Maaskant had eerder in tranen zijn ontslag ingediend bij NAC, na de degradatie uit de Eeredivisie. Nadat een grote groep fans bij de trainer aan de deur kwam om duidelijk te maken dat hij moest blijven, heeft Maaskant zijn handtekening gezet onder een contract voor één jaar bij de club uit Breda.

De supporters van VAK G kwamen met spandoeken en fakkels aan bij het huis van de voormalige kroonprins van het trainersgilde. Toen hij verscheen bij het raam steeg er een luid gejuich op en zongen de fans  “We love you Maaskant, we do!” en “Maaskant moet blijven!”.

Nadat de 46-jarige coach naar buiten kwam ontving hij een gele taart met de tekst “Maaskant moet blijven”. Na ontvangst sprak hij met zijn zoontje in zijn armen en een brok in de keel de menigte toe: “Zoals julie weten valt het me heel zwaar wat er is gebeurd, maar dit ga ik niet in de steek laten”. Deze woorden vielen maar wat in de smaak bij de groep, waarna opnieuw een luid gejuich losbarstte.

ook interessant

Voetballers en gokken is voor veel mensen ondertussen al een bekend fenomeen, je hoort zeer frequent op het...

Net als shorttrackster Suzanne Schulting is ook de NOS niet echt lekker begonnen aan de verslaggeving van de Olympische...

HSV-trainer Bert van Marwijk staat vandaag op de rand van de afgrond. Als de geplaagde oefenmeester na zeven...

Zie hier de samenvatting Nederland – Costa Rica. De wedstrijd tussen Nederland en Costa Rica is in Salvador...

Nathan Rutjes is de Mol! Tunnelvisie of niet, na het checken van deze aanwijzingen en hints lijkt het...

Sportmerk Nike weer enorm uitgepakt bij het maken van een nieuw reclamespotje. In de reclame, die vier minuten...