Search
Close this search box.
Maaskant moet blijven

Robert Maaskant tekent bij dankzij fans

Robert Maaskant had eerder in tranen zijn ontslag ingediend bij NAC, na de degradatie uit de Eeredivisie. Nadat een grote groep fans bij de trainer aan de deur kwam om duidelijk te maken dat hij moest blijven, heeft Maaskant zijn handtekening gezet onder een contract voor één jaar bij de club uit Breda.

De supporters van VAK G kwamen met spandoeken en fakkels aan bij het huis van de voormalige kroonprins van het trainersgilde. Toen hij verscheen bij het raam steeg er een luid gejuich op en zongen de fans  “We love you Maaskant, we do!” en “Maaskant moet blijven!”.

Nadat de 46-jarige coach naar buiten kwam ontving hij een gele taart met de tekst “Maaskant moet blijven”. Na ontvangst sprak hij met zijn zoontje in zijn armen en een brok in de keel de menigte toe: “Zoals julie weten valt het me heel zwaar wat er is gebeurd, maar dit ga ik niet in de steek laten”. Deze woorden vielen maar wat in de smaak bij de groep, waarna opnieuw een luid gejuich losbarstte.

ook interessant

We vonden het al vreemd dat Rafael van der Vaart zo snel na zijn vorige vlam Christie Bokma...

Edgar Davids werd altijd een pitbull genoemd, maar bij een schietpartij duikt ook deze bikkelharde middenvelder naar de...

Maar wat weten we eigenlijk over deze eigenwijze voetbalanalist? Dit is Inge Bruggink, de vrouw van Arnold Bruggink....

Hoewel Ajax in 2002 de KNVB-beker pakte, viel het beloftenelftal van de Amsterdammers dat jaar het meest op....

Het was alweer zijn derde poging, maar drie keer is niet altijd scheepsrecht. Chelsea-eigenaar Roman Abramovich gaat scheiden...

Feyenoord spaart vedette Graziano Pellè niet. De Italiaan wordt door zijn club twee wedstrijden geschorst en is geen...