Search
Close this search box.

Alles over Robbie van de Graaf (Lengte, Leeftijd, Vriendin)

Robbie van de Graaf is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een grote bekende onder de jongere generaties. Niet alleen als YouTuber van het kanaal De Bankzitters is hij zeer succesvol, maar ook als onderdeel van de ‘boyband’ De Bankzitters. In dit artikel lees je alles over Robbie van de Graaf, van zijn lengte tot zijn vriendin.

Onderdeel van De Bankzitters

Robbie begon op 28 februari 2013 met zijn eigen YouTube-kanaal LuckyGraafNL. Daarop speelde hij videogames, voornamelijk FIFA. Rob werd pas echt bekend toen hij namens zijn favoriete voetbalclub PSV vlogs mocht maken rondom de selectie van de Eindhovenaren. Zo kwam hij in contact met de spelers en iedereen binnen de club.

Robbie heeft een lengte van 1,74 meter

Daarnaast startte hij met een aantal andere FIFA-YouTubers het kanaal De Bankzitters. Samen met Milo, Koen, Matthy, Raoul, Matthijs en Mark maakte hij niet alleen game-video’s, maar ook content in real life. Daarmee groeiden ze uiteindelijk naar een kanaal met rond de honderd miljoen abonnees. Maar ook Robbies eigen kanaal doet het niet verkeerd met zo’n 550.000 abonnees.

De leeftijd van Robbie van de Graaf

De leeftijd en lengte van Robbie van de Graaf

Robbie van de Graaf is geboren op 5 juli 1998 in de Eindhovense buurt Woensel, waar hij ook opgroeide. Dat houdt in dat Robbie nu 26 jaar oud is.

Hoe lang is Robbie van de Graaf?

Of is de vraag, hoe kort is Robbie van der Graaf?

De 23-jarige YouTuber Robbie van der Graaf heeft in een video eindelijk het mysterie van zijn lengte onthuld. In de video heeft Robbie zichzelf gegoogeld (ja, echt waar). Eén van de populairste zoektermen was: “Hoe lang is die Brabander eigenlijk?” En jawel, Robbie heeft ons niet langer in spanning gelaten.

Met een grote glimlach vertelde Robbie dat hij 1,76 meter lang is. Daarmee is hij officieel de kleinste Bankzitter. Je zou kunnen zeggen dat hij de mini-me van de groep is, maar dat maakt hem niet minder groots in zijn video’s!

En voor de nieuwsgierigen onder ons die dachten dat Robbie misschien wat extra kilo’s meesjouwde: nee hoor, hij weegt 74 kilogram. Volgens de Hartstichting is dat helemaal prima. Maar pas op, Robbie! Nog vier kilootjes erbij en je zit op het randje van overgewicht. Dus misschien toch maar een keertje minder bitterballen?

Jeugdtijden

Over het algemeen vertelt hij weinig over zijn jeugd. We weten alleen dat hij op hoog niveau heeft getennist en op wat minder hoog niveau heeft gevoetbald bij VV Acht, een lokale voetbalclub in Eindhoven. En we weten dat hij een opleiding Finance & Control heeft afgerond aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Niet omdat hij dat zo graag wilde, want hij wist toch wel dat hij daar nooit wat mee zou gaan doen, maar omdat zijn ouders dat van hem verlangden.

Robbie van de Graaf hoort bij de Bankzitters

Robbie van de Graaf heeft een lengte van 1,74 meter. Daarmee is hij verreweg de kleinste van de groep Bankzitters. Daar wordt hij dan ook regelmatig belachelijk door gemaakt door Matthy, Koen, Milo en Raoul. Maar dat is niet het enige waar Robbie veel mee geplaagd wordt. Hij is namelijk nogal vaak op vakantie, waardoor hij veel video’s moet missen.

Jamie Dekker is de vriendin van Robbie

Robbie heeft sinds 2018 een relatie met Jamie Dekker. Jamie, die momenteel 24 oud is, komt ook uit Eindhoven en heeft een opleiding in sportcommunicatie afgerond aan de Fontys Hogeschool. Ze werkt als New Business Marketeer bij UnitedConsumers en heeft eerdere werkervaring als kassamedewerker en gastvrouw​​. Samen genieten Robbie en Jamie van reizen en hebben ze vele vakantiebestemmingen bezocht, waaronder Londen, Valencia, en Curaçao​​. Eén ding is zeker: aan luxe tripjes heb je niet te klagen als vriendin van Robbie.

Jamie Dekker is de vriendin van Robbie van de Graaf

Robbie is niet alleen actief op YouTube; hij heeft ook deelgenomen aan verschillende andere projecten. Hij was dus de officiële vlogger van PSV en nam deel aan seizoen 6 van “Legends of Gaming NL”​. In 2019 won hij samen met de Bankzitters een VEED Award voor beste nieuwkomer​.

Waar woont Robbie?

Robbie woont nog steeds in zijn geboortestad Eindhoven, waar hij een appartement heeft dat hij volledig heeft laten verbouwen​ en opknappen. Hij groeide op bij zijn ouders in de buurt Woensel, maar heeft nu dus zijn eigen stulpje elders in de stad. Van alle Bankzitters woont Rob het verst weg van hun kantoor in Utrecht. Als Rob met het openbaar vervoer moet komen, is hij twee uur onderweg.

Tegenwoordig zijn De Bankzitters niet alleen als YouTube-kanaal een enorme hit, maar ook als popgroep. Ze hebben liefst vier nummers in de Nederlandse Top40 gehad en hun nummers behalen miljoenen streams op Spotify. De Bankzitters treden daardoor ook regelmatig op bij de grootste festivals en evenementen, waarvoor ze ook ruim worden betaald. Hun muziek is enorm populair bij de jongere generaties, terwijl ze eigenlijk niet kunnen zingen en totaal niet muzikaal zijn, zoals ze zelf al toegaven. Rob en Raoul worden het meest belachelijk gemaakt om hun beperkte zangkunsten.

ook interessant

Lionel M. moet binnenkort voor de rechtbank in Barcelona verschijnen omdat hij en zijn vader tussen 2006 en...

Sylvie Meis mag dan een alleenstaande mama zijn, ze hoeft niet bang te zijn dat ze even geen...

Barcelona heeft zaterdagavondmet een ware galavoorstelling gewonnen van Rayo Vallecano. Barça versloeg de Vallecano in het eigen Camp...

Het had niet veel gescheeld of het succes van Voetbal Inside was tot een luguber einde gekomen. Johan...

Max Verstappen is afgereisd naar Barcelona om wat testrondjes te rijden in zijn nieuwe wagga, maar heeft net...

Maanden leefde je naar dit moment, iedere week zat je trouw op het stoeltje te kijken, met regelmatig...