Search
Close this search box.
Knipsel

Robben: ‘Zeker niet naar United’

Arjen Robben heeft de geruchten over een transfer naar Manchester United zelfstandig getackeld. “Dat is geen optie”, zegt de vleugelspits. “Ik blijf bij Bayern München. Klaar. Punt.”

“Overigens kan ik me ook niet voorstellen dat Bayern me kwijt wil. Ik heb net mijn contract verlengd en we zijn blij met elkaar”, aldus de reserveaanvoerder van Oranje. “Kijk, het is heel anders als je niet helemaal happy bent. Dan zou ik er zeker open voor staan, omdat ik met Van Gaal een fantastische periode bij FC Bayern had en weet wat ik aan hem heb. Hij is heel belangrijk voor mijn carrière. Maar goed, het feit is nu dat ik bij een club zit waar mijn gezin en ik het fantastisch naar ons zin hebben.”

“Van Gaal en Guardiola zijn de beste trainers met wie ik heb gewerkt. Dus ja, ik voel me goed en blijf zitten waar ik zit. De kans is nul procent dat ik de overstap maak”, aldus Robben, “Ik denk dat Manchester United een gouden zet heeft gedaan.”

ook interessant

Trainer Gertjan Verbeek van AZ heeft zijn spelers op een heet avondje voorbereid, uit bij Maccabi Haifa in...

Gokken op voetbal is onwijs populair. Dagelijks wedden duizenden Nederlanders op de meest uiteenlopende voetbalwedstrijden. Het maakt een...

Cristiano Ronaldo heeft over geld niet te klagen, en dat blijkt ook wel uit waar hij zijn geld...

Ze worden steeds jonger lijkt het wel, de supertalentjes die ontdekt worden door de scouts van Europese voetbalclubs....

Ruud van Nistelrooy keert volgend jaar terug bij het Nederlands elftal. De oud-spits van onder meer PSV, Manchester...

Dankzij zijn rake vrije trap veroverde FC Barcelona in 1992 de eerste Europa Cup 1, en dat levert...