Search
Close this search box.
Knipsel

Robben: ‘Zeker niet naar United’

Arjen Robben heeft de geruchten over een transfer naar Manchester United zelfstandig getackeld. “Dat is geen optie”, zegt de vleugelspits. “Ik blijf bij Bayern München. Klaar. Punt.”

“Overigens kan ik me ook niet voorstellen dat Bayern me kwijt wil. Ik heb net mijn contract verlengd en we zijn blij met elkaar”, aldus de reserveaanvoerder van Oranje. “Kijk, het is heel anders als je niet helemaal happy bent. Dan zou ik er zeker open voor staan, omdat ik met Van Gaal een fantastische periode bij FC Bayern had en weet wat ik aan hem heb. Hij is heel belangrijk voor mijn carrière. Maar goed, het feit is nu dat ik bij een club zit waar mijn gezin en ik het fantastisch naar ons zin hebben.”

“Van Gaal en Guardiola zijn de beste trainers met wie ik heb gewerkt. Dus ja, ik voel me goed en blijf zitten waar ik zit. De kans is nul procent dat ik de overstap maak”, aldus Robben, “Ik denk dat Manchester United een gouden zet heeft gedaan.”

ook interessant

Almere City kwam dichtbij, en FC Emmen speelt volgend seizoen definitief in de Eredivisie. Clubs uit provincies die...

Op deze throwback thursday nemen we je mee terug naar het EK 1988, ons laatste en enige Oranje-succes....

Het is definitief: Martin Odegaard tekent bij Real Madrid. Er zijn torenhoge verwachtingen van het 16-jarige broekie en daar heeft...

Demy de Zeeuw heeft na een oproep op Linkedin eindelijk een club gevonden: NAC Breda is de gelukkige...

Donny van de Beek is een gewone jongen. Geen strandhuis op Mallorca voor de begeerde middenvelder, nee, Donny...

Dat er een nieuw seizoen Wie is de Mol aankomt is zeker, maar het succesvolle NPO-programma krijgt sowieso een nieuwe...