Search
Close this search box.
Arjen Robben

Robben: ‘Voor niemand bang’

Arjen Robben en zijn club Bayern München zjn in topvorm en dat mag de Wereld weten ook. De aanvaller van Bayern München heeft veel vertrouwen in de loting voor de kwartfinales van de Champions League, vrijdag in Nyon.

“Er zitten acht topploegen in de pot, maar wij zijn voor niemand bang”, zei Robben donderdag. “Ik verheug me in ieder geval op de twee duels die komen gaan in de Champions League.”

Met Bayern en Borussia Dortmund zitten de twee Duitse finalisten van vorig jaar weer bij de laatste acht. Ook de Spaanse topclubs Real Madrid, FC Barcelona en Atlético Madrid, Paris Saint-Germain uit Frankrijk en de Engelse teams van Chelsea en Manchester United zitten erbij.

“We zien wel wie het wordt, het komt zoals het komt”, zegt Robben. “Zulke topduels worden beslist op details. Wij kijken alleen naar onszelf, we zitten vol vertrouwen en zijn voor niemand bang.”

ook interessant

Arséne Wenger kan als Arsenal-coach op steeds meer kritiek rekenen en ook in zijn privéleven gaat het hem...

Sepp Blatter wil maar wat graag baas van de FIFA blijven, maar hij heeft inmiddels concurrentie van drie...

Als voetballer heb je nou eenmaal veel aanzien. En dat je daarbij ook nog eens veel geld op...

De geplaagde bondscoach Danny Blind lijkt negen levens te hebben, maar bij een verliespartij tegen Zweden wordt zijn...

Vaste Voetbal Inside-kijkers weten dat men in de populaire voetbalshow niet echt te spreken is over NOS-man Arno Vermeulen. De verslaggever...

Voetbalschoenen kunnen tegenwoordig niet meer gek genoeg. Waar zwart vroeger de standaard was spelen topspelers tegenwoordig op alle...