Search
Close this search box.
Arjen Robben

Robben: ‘Voor niemand bang’

Arjen Robben en zijn club Bayern München zjn in topvorm en dat mag de Wereld weten ook. De aanvaller van Bayern München heeft veel vertrouwen in de loting voor de kwartfinales van de Champions League, vrijdag in Nyon.

“Er zitten acht topploegen in de pot, maar wij zijn voor niemand bang”, zei Robben donderdag. “Ik verheug me in ieder geval op de twee duels die komen gaan in de Champions League.”

Met Bayern en Borussia Dortmund zitten de twee Duitse finalisten van vorig jaar weer bij de laatste acht. Ook de Spaanse topclubs Real Madrid, FC Barcelona en Atlético Madrid, Paris Saint-Germain uit Frankrijk en de Engelse teams van Chelsea en Manchester United zitten erbij.

“We zien wel wie het wordt, het komt zoals het komt”, zegt Robben. “Zulke topduels worden beslist op details. Wij kijken alleen naar onszelf, we zitten vol vertrouwen en zijn voor niemand bang.”

ook interessant

Als voetballer heb je nou eenmaal veel aanzien. En dat je daarbij ook nog eens veel geld op...

De kans is groot dat Limburg per aankomend seizoen geen club meer in de Eredivisie. Met de degradatie...

Hier in Europa kan men zijn bloed wel drinken, maar in veel landen lopen ze weg met de...

Wat nou Mickey Mouse-league? Er waren dit weekend weer twee prachtige doelpunten te bewonderen in onze Eredivisie, die...

Gisteren werd het duel West Ham United-Manchester United gespeeld. The Hammers speelden hun laatste wedstrijd ooit op Upton...

Niemand zal erom twisten dat Ajax de verdiende winnaar was van de Klassieker; ook Feyenoorders niet. Toch was...