Search
Close this search box.
Arjen Robben

‘Robben verlengt bij Bayern’

Arjen Robben heeft zijn lopende contract bij Bayern München verlengd tot en met de zomer van 2017. Het contract liep oorspronkelijk tot halverwege 2015. De oud-speler van FC Groningen, PSV, Chelsea en Real Madrid en zijn club zijn allebei content met de verlening.

“Ik ben heel blij dat het contract nu is ondertekend en dat ik met Bayern verder ga op titeljacht”, zei Robben. “Ik woon nu vijf jaar in München, daar komen nog drie jaar bij. Een beter teken dat mijn familie en ik ons hier thuis voelen, is er niet. Ik verheug me op de komende jaren en op nog vele titels met Bayern München.”

Bestuursvoorzitter Karl-Heinz Rummenigge is ook ‘zeer gelukkig’ met de contractverlenging van Robben. “Arjen is een geweldige voetballer, een belangrijke pijler van ons team, en zal dat de komende jaren blijven.”

ook interessant

Bij de woorden ‘populaire vlogger’ en ‘miljoenen views’ ga je er automatisch vanuit dat die wel zullen bulken...

Een Duitse journalist die voor het met 3-0 gewonnen duel van Duitsland tegen Ierland, even bij wat Ierse...

Een Braziliaanse rechter heeft de bouw van het WK-stadion in Manaus stilgelegd, omdat er zaterdag twee bouwvakkers de...

Lindsay Lohan had het tijdens de Paris Fashion Week héél gezellig met Samir Nasri van Manchester City. De...

Van bijpersonage in een niet onaardige serie, naar een verloving met de Engelse prins. Het overkwam Meghan Markle...

Lang was Stefan de Vrij dolgelukkig met zijn jeugdvriendinnetje Marloes, maar dat geluk kwam na Stefan’s overgang naar...