Search
Close this search box.
robben-te-laat-op-training-om-deze-romantische-reden-main

Robben te laat op training om deze romantische reden

Hoewel hij zijn tegenstanders – en medespelers – soms het bloed onder de nagels vandaan haalt op het veld, kan Arjen Robben gerust worden gezien als ideale schoonzoon. Geen affaires of buitensporig gedrag buiten het veld voor de nuchtere Bedummer, die al sinds de middelbare school samen is met één en dezelfde vrouw.

Maar ook onze Nederlandse topaanvaller is niet perfect: zo onthult hij op de Duitse tv dat hij ooit te laat was op de training. Twintig minuten maar liefst! Dat was in zijn tijd bij Groningen en had een mooie, romantische reden.

“Op vrijdagmiddag na school gingen we met een groepje altijd wat drinken in de stad”, vertelt Robben tijdens een Sport Personality show. “Daar heb ik mijn vriendin die nu mijn vrouw is leren kennen. Op een dag wilde ik niet weggaan voor ik mijn eerste kus van Bernadien kreeg.”

Het was dus de moeite van het wachten waard, want de twee zijn inmiddels alweer jaren getrouwd en hebben drie kinderen. Schattig!

Robben te laat op training om deze romantische reden
© Pro Shots
Robben te laat op training om deze romantische reden
© Pro Shots

 

ook interessant

Jody Lukoki hoeft niet te boeten voor de heling van een duur horloge. De rechter vindt dat er...

Een aantal Belgische supporters die hun team vanavond wilden aanmoedigen in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Wales, zijn op een...

Nog maar eens een bewijs dat damesvoetbal HUGE is in de Verenigde Staten. Want wie zien we daar...

Het lijkt er sterk op dat Antonio Conte vanaf volgend seizoen de nieuwe trainer van Chelsea is. Mocht...

Borussia Dortmund-coach Jürgen Klopp was vanzelfsprekend niet te genieten na de 3-0 nederlaag van zijn ploeg tegen Real...

Waarschijnlijk heb je er al 10 selfies van jezelf doorheen gehaald: deze app, die beweert te kunnen bepalen...