Search
Close this search box.
Knipsel

Robben en de Vrij in top 10 FIFA

Twee spelers van Nederland staan in de top 10 van beste spelers van het WK. De lijst staat op de speciale WK-site van de wereldvoetbalbond FIFA. Arjen Robben staat op de derde plek, Stefan de Vrij is zesde.

De Vrij kan zaterdag met een goed optreden tegen Brazilië nog wel de beste verdediger van het toernooi worden. Alleen de Braziliaan Thiago Silva staat hoger. Hij staat vierde, vlak voor Oscar.

Robben heeft veel concurrentie om de beste speler te worden. Op de eerste plek staat de Duitser Toni Kroos, die ook nog eens de finale mag spelen. De Fransman Karim Benzema staat tweede, maar hij is al uitgevoetbald in Brazilië.

In de top 20 staat Ron Vlaar op de 15e plek, Wesley Sneijder is 18e. De Braziliaanse sterspeler Neymar staat voorlopig tiende, maar hij komt vanwege zijn blessure niet meer in actie. Clubgenoot Lionel Messi is 14e en zal een wereldpot moet spelen in de finale om nog te stijgen.

ook interessant

Bayern München zit eraan te denken om Mark van Bommel aan te trekken als nieuwe trainer. Dat meldt...

Behalve een hoop gezeur en geval hebben we dinsdag in de wedstrijd tegen PSV weinig bijzonders gezien van...

Christian Eriksen laat al in de eerste weken bij zijn nieuwe club Tottenham Hotspur van zich horen. De...

Pikante quotes van Christie Bokma, de geschoffeerde ex van Rafael van der Vaart. Mevrouw werd twee weken geleden...

De Chelsea-gate rondom teamarts Eva Carneiro en José Mourinho; de Engelse tabloids smullen ervan. Er duikt vandaag een...

Als je jezelf ziet als de beste voetballer ter wereld (en dat misschien ook wel bent), dan is...