Search
Close this search box.
Knipsel

Robben en de Vrij in top 10 FIFA

Twee spelers van Nederland staan in de top 10 van beste spelers van het WK. De lijst staat op de speciale WK-site van de wereldvoetbalbond FIFA. Arjen Robben staat op de derde plek, Stefan de Vrij is zesde.

De Vrij kan zaterdag met een goed optreden tegen Brazilië nog wel de beste verdediger van het toernooi worden. Alleen de Braziliaan Thiago Silva staat hoger. Hij staat vierde, vlak voor Oscar.

Robben heeft veel concurrentie om de beste speler te worden. Op de eerste plek staat de Duitser Toni Kroos, die ook nog eens de finale mag spelen. De Fransman Karim Benzema staat tweede, maar hij is al uitgevoetbald in Brazilië.

In de top 20 staat Ron Vlaar op de 15e plek, Wesley Sneijder is 18e. De Braziliaanse sterspeler Neymar staat voorlopig tiende, maar hij komt vanwege zijn blessure niet meer in actie. Clubgenoot Lionel Messi is 14e en zal een wereldpot moet spelen in de finale om nog te stijgen.

ook interessant

Rosanna Voorwald ken je misschien nog als één van de deelneemsters van Temptation Island 2017. Grote kans dat...

Manchester City kwam met een nipte overwinning op laagvlieger Burnley heel goed weg: de ploeg van Pep Guardiola...

De kampioensschaal van de Nederlandse eredivisie zal dit weekend richting Arnhem trekken. Dat meldt de KNVB via Twitter....

De heren Genee, Derksen en Gijp zijn bij Veronica verdergegaan waar ze bij RTL stopten, maar zonder slag...

United-trainer David Moyes en Nederlandse bondscoach Louis van Gaal kunnen opgelucht adem halen, de blessure van Robin van...

Ken je die mop van Kevin en Megan die na Temptation weer bij elkaar kwamen? Nou, dat duurde...