Search
Close this search box.
Robben op de grond, volgens Arsenal-trainer Wenger een veelvoorkomend fenomeen. © Pro Shots

‘Robben is een goede duiker’

Bayern München ging gisteravond ten koste van Arsenal door naar de kwartfinales van de Champions League. Arséne Wenger was na afloop niet te spreken over Arjen Robben.

“Robben is er erg goed in om ergens het maximale uit te halen, om van ‘niets’ nog ‘iets’ te maken”, zei de teleurgestelde oefenmeester na afloop van het duel in de Allianz Arena, dat na de eerdere 2-0 uitwinst van Bayern in 1-1 eindigde. “Robben is een uitstekende speler, een van de beste ter wereld zelfs, maar ook een goede duiker. Dat hoort er kennelijk bij.”

Wenger had een punt: de Nederlandse linskbuiten liet zich ook gisteren twee keer vallen in het strafschopgebied. Eén keer zag de scheidsrechter er geen strafschop in, de tweede keer was het wel raak. Arsenal-keeper Lukasz Fabianski hield de inzet van Thomas Müller echter uit doel.

ook interessant

De reclamedeal die Ronald Koeman met HAK heeft begint nu wel heel extreme vormen aan te nemen: gistermiddag...

NEC-trainer Peter Hyballa beweest gisteravond weer eens dat hij één van de meest kleurrijke trainers van de Eredivisie...

Er gaat een bizar gerucht de ronde op Twitter. Volgens John van Zweden, mede-eigenaar van Swansea City én...

Ajax heeft vanmiddag in eigen huis met 3-0 van FC Twente gewonnen. Stefano Denswil opende na een halfuur...

Bizar verhaal uit Engeland: Croydon Athletic-middenvelder Louis Blake mocht daar invallen in de voorronde van de FA Cup....

Sepp Blatter krijgt er flink van langs. Nadat KNVB-directeur Michael van Praag vorige week tijdens een congres zei...