Search
Close this search box.
Knipsel

‘Robben is een clown’

De Mexicaanse kranten hebben geen goed woord over voor Arjen Robben, daags na de 2-1 overwinning van Oranje op Mexico.

Robben werd in de slotminuten licht getoucheerd in het strafschopgebied en ging gewillig liggen. Hij verdiende een penalty, die Klaas-Jan Huntelaar vervolgens binnenschoot. Daarmee werd Mexico alsnog uitgeschakeld, terwijl het lang op een 1-0 voorsprong stond.

Het Mexicaanse dagblad El Occidental noemt Robben vandaag een clown, die de scheidsrechter makkelijk om de tuin wist te leiden. Ook de arbiter Pedro Proença wordt afgemaakt. “We domineerden 85 minuten, maar werden slachtoffer van een gruwelijke fout van de scheidsrechter, die een onterechte penalty gaf”, schrijft de krant.

Het is al de zesde keer op rij dat Mexico de kwartfinale van een WK misloopt. De krant El Diario de Chihuahua denkt dat er een vloek op het nationale team rust. El Occidental is wat nuchterder en besluit: “Het was leuk om te dromen, het was leuk om er steeds meer in te gaan geloven, maar het waren uiteindelijk illusies. We waren dichter dan ooit bij een stuk geschiedschrijving.”

ook interessant

Robin van Persie en Arjen Robben hebben de shortlist voor de gouden bal niet gehaald. Lionel Messi, Cristiano...

Theo Janssen is donderdag tijdens een training bij zijn club Vitesse opnieuw geblesseerd geraakt aan zijn knie. Hij...

We wensen Memphis nog van harte gefeliciteerd met zijn verjaardag, maar hij was gisteren weer behoorlijk onhandig bezig....

Soms wil het niet zo vlotten in de relatie en ga je op zoek naar spannende oplossingen. Onderstaande...

Real Madrid heeft zondagavond het thuisduel tegen Barcelona met 3-4 verloren. Voor Barça scoorde Lionel Messi drie keer....

Volgens Spaanse media wordt Luis Enrique (43) de nieuwe trainer van Barcelona. De voormalig speler van de club...