Search
Close this search box.
Knipsel

‘Robben is een clown’

De Mexicaanse kranten hebben geen goed woord over voor Arjen Robben, daags na de 2-1 overwinning van Oranje op Mexico.

Robben werd in de slotminuten licht getoucheerd in het strafschopgebied en ging gewillig liggen. Hij verdiende een penalty, die Klaas-Jan Huntelaar vervolgens binnenschoot. Daarmee werd Mexico alsnog uitgeschakeld, terwijl het lang op een 1-0 voorsprong stond.

Het Mexicaanse dagblad El Occidental noemt Robben vandaag een clown, die de scheidsrechter makkelijk om de tuin wist te leiden. Ook de arbiter Pedro Proença wordt afgemaakt. “We domineerden 85 minuten, maar werden slachtoffer van een gruwelijke fout van de scheidsrechter, die een onterechte penalty gaf”, schrijft de krant.

Het is al de zesde keer op rij dat Mexico de kwartfinale van een WK misloopt. De krant El Diario de Chihuahua denkt dat er een vloek op het nationale team rust. El Occidental is wat nuchterder en besluit: “Het was leuk om te dromen, het was leuk om er steeds meer in te gaan geloven, maar het waren uiteindelijk illusies. We waren dichter dan ooit bij een stuk geschiedschrijving.”

ook interessant

Arek Milik is een topspits in wording en daar profiteren zowel Ajax als het Poolse elftal van. Achter elke...

Een leuke verspreking van een Belgiche nieuwslezeres voorafgaand aan de oefenwedstrijd van België tegen Ivoorkust. in plaats van...

VI is weer terug van weggeweest en daar had Johan Derksen gelijk iets opmerkelijks te melden. Volgens de...

Aanhangers van Sporting Lissabon hebben vanavond Bas Dost en teamgenoten aangevallen en verwond. Het bizarre incident gebeurde op...

Aaah, de Eredivisie. Soms betoverend, vaak bar slecht, maar elke week genieten! Om je alvast warm te maken voor...

Neymar liet dinsdagavond weer eens zien waarom Barcelona zoveel geld voor hem betaald heeft. Tegen Portugal liet hij...