Search
Close this search box.
Rike is de vriendin van Virgil van Dijk

5 dingen die je niet wist over Rike, de vriendin van Virgil van Dijk

Er is een zeer goede reden waarom ze haar privacy koestert, en dat heeft alles te maken met Virgil’s escapades. Vijf dingen die je niet wist over Rike Nooitgedagt, de vriendin van Virgil van Dijk. Eén ding is zeker: een doorsnee voetbalvrouw is deze knappe dame niet!

In het kort:

  1. Rike Nooitgedagt komt uit Breda, net als Virgil
  2. Rike en Virgil trouwden in 2019
  3. Het paar heeft twee dochters: Jadi en Nila
  4. Rike mijdt pers na Virgil’s affaire in Schotland
  5. Rike het meest in beeld op het Gouden Bal-gala
Rike Nooitgedagt is de vriendin van Virgil van Dijk
© Pro Shots

1. Rike Nooitgedagt komt uit Breda, net als Virgil

Rike was in Nederland sales manager, maar verhuisde op haar 22e met Virgil naar Groot-Brittanië. Rike is net als Virgil geboren in Breda, al doet haar voornaam Friesland vermoeden. Ze schijnt in de mode-industrie te werken, maar veel details zijn daar niet over bekend.

2. Rike en Virgil trouwden in 2019

Story wist te melden dat Virgil en Rike getrouwd zijn, maar ook dat gebeurde achter gesloten deuren. Dat past wel bij de geheimzinnigheid die om het tweetal heen hangt. Rike schijnt haar meisjesnaam te hebben behouden, maar dat komt omdat Virgil geen contact meer heeft met zijn vader. Hij gebruikt zijn achternaam dus liever niet en speelt daarom ook met ‘Virgil’ op zijn shirt.

Meer over Virgil van Dijk en Oranje:

Rike is de vriendin van Virgil van Dijk
© Twitter

3. Het paar heeft twee dochters: Jadi en Nila

De eerste dochter van Rike en Virgil werd in 2014 geboren, Nila. Zusje Jadi volgde een paar jaar later. Leuk verhaal over de eerste bevalling: Van Dijk regelde dat zijn vriendin eerder kon worden ingeleid, zodat hij zijn eerste Oranje-selectie niet zou missen. Dat bleek achteraf onnodig, want bondscoach Guus Hiddink zette hem op de bank. We kregen een goede blik op het gezin Van Dijk tijdens het WK in Qatar.

Het gezin van Virgil van Dijk op het WK 2022 in Qatar.
© Pro Shots

4. Rike mijdt pers na Virgil’s affaire in Schotland

Rike koestert haar privacy. Social media-accounts van de brunette zijn moeilijk vindbaar en ook interviews geeft Rike zelden. Dat komt waarschijnlijk omdat Virgil en zij een moeizame relatie onderhouden met de (Engelse) pers.

Zo schreef The Sun jaren geleden dat Van Dijk ontrouw zou zijn geweest, toen hij nog bij Celtic speelde. De tabloid deelde zelfs foto’s van Virgil en zijn minnares, de Schotse porno-actrice Georgie Lyall. Ook in de biografie van Virgil (uit 2020) wordt de affaire beschreven: “De eerste ontmoeting zou maanden eerder hebben plaatsgevonden op het internet via een chatroom. Daarna volgden er afspraakjes tussen Virgil en Georgie.”

De actrice zou een einde aan de affaire hebben gemaakt toen ze erachter kwam dat Rike zwanger was. Zelf heeft Virgil nooit met een woord gerept over alle beweringen.

5. Rike het meest in beeld op het Gouden Bal-gala

Ondanks haar spaarzame aanwezigheid op het internet, vergezelde Rike haar geliefde wel gewoon op de Gouden Bal-uitreiking van 2019. Daar kreeg iedereen de kans om eens een goede blik te werpen op de beeldschone vriendin van Virgil van Dijk!

Vriendin Virgil van Dijk
© Pro Shots

Meer over het Nederlands elftal

ook interessant

Gokken kan voor inspanning en ontspanning tegelijk zorgen. Het kan zo zijn dat je je een beetje inspant,...

De beladen derby tussen Manchester United en Manchester City valt dit weekend samen met Halloween. Dat was reden voor...

Miroslav Klose is de enige echte spits in de WK-selectie van Duitsland. Bondscoach Joachim Löw heeft de spits...

De dochter van Mario Been lijkt niet op haar vader, en dat is maar goed ook. Jamie Been...

Lijkt de storm bij de ploeg in Eindhoven langzaam te gaan liggen, is de wind huis aan het...

Als het aan Fred Rutten lag, had hij Samuel Eto’o graag toegevoegd aan zijn selectie. Dat zegt de...