Search
Close this search box.
Karim Rekik

‘Rekik terug naar City’

De kans lijkt zeer aanwezig dat Karim Rekik volgend seizoen weer in Engeland voetbalt. Zijn club Manchester City verhuurde hem afgelopen seizoen aan PSV maar zou de jonge verdediger terug willen halen. City heeft de zaakwaarnemer van de 19-jarige verdediger in een gesprek laten weten dat men tevreden is over zijn ontwikkeling.

Doordat de club ploeg een boete gekregen heeft voor het geringe aantal zelf opgeleide spelers en omdat Rekik al op jonge leeftijd naar City ging, hij gezien wordt als eigen kweek, zou men hem graag terug willen halen. Alleen al om die reden zouden de Engelsen hem graag weer terug hebben.

Rekik zou zelf best nog een seizoen bij PSV willen spelen: “Ik heb zelf op korte termijn een gesprek met de leiding bij City. Dan hoor ik hoe zij mijn toekomst zien en kan ik zelf ook mijn zegje doen. Ik ben op een leeftijd dat ik voor mijn ontwikkeling zo veel mogelijk moet spelen”, stelt Rekik.

ook interessant

Er zijn van die weetjes die niet eens voorbij komen in een quiz, omdat ze te gemakkelijk zijn....

Memphis Depay is al jaren een van de belangrijkste spelers van het Nederlands elftal. De aanvaller van Atlético...

Cristiano Ronaldo gaf gisteren op een persconferentie aan dat hij weinig op had met zijn teamgenoten bij Manchester United. Rio...

Da’s ook wat: blaas je als Ajacied wat stoom af op Ibiza, kom je plotseling een stel vervelende...

Sylvester Stallone is een van de bekendste acteurs en regisseurs van Amerika. Je kent hem misschien beter van...

Ben jij zo iemand die een broodje döner zonder moeite in vijf minuten naar binnen schrokt? Of eet...