Search
Close this search box.
Karim Rekik

Rekik blijft graag in Eindhoven

PSV huurt verdediger Karim Rekik dit seizoen van Manchester City. De huur-overeenkomst bevalt beide partijen prima, en als het aan Rekik ligt volgt er nog een jaar huur. “Het zou hartstikke mooi zijn als ik nog een jaar bij PSV mag blijven”, aldus Rekik tegen NU.nl.

De verdediger is blij in Eindhoven: “Ik heb het erg naar mijn zin bij PSV. Het is ook goed voor mijn ontwikkeling dat ik hier speel. Doordat ik dit seizoen al zoveel wedstrijden gespeeld heb, ben ik een betere voetballer geworden.” PSV gaf vorige maand al aan dat het de 19-jarige verdediger ook volgend seizoen graag wil huren. Beide clubs moeten nog om de tafel over volgend jaar. “Ik denk dat dat in april of mei gaat gebeuren. Het hangt natuurlijk ook af van de defensieve plannen van City voor volgend jaar.”

In Manchester is het een stuk minder zeker dat hij zoveel wedstrijden speelt: “Ik denk wel dat Lescott weggaat. Maar als ze komende zomer dan weer een verdediger halen, zie ik geen reden om na dit seizoen terug naar City te gaan.”

ook interessant

Het is de Rode Duivels vanavond niet gelukt hun favorietenrol op het EK waar te maken. Een tactisch...

De transfer van Vincent Janssen naar Tottenham Hotspur begint langzaam uit te draaien op een groot drama. Bij...

Het is alweer even geleden dat de voetbalwereld opgeschrikt werd door het nieuws dat Johan Cruijff ernstig ziek...

Wij proberen met alle macht te verdringen dat andere landen verheugd vooruit kijken naar het EK, terwijl het...

Dat prins Harry niet de eerste liefde van Meghan Markle was weten we langer dan vandaag. De Suits-actrice...

Zanger Flemming doet tienduizenden harten van tienermeisjes sneller kloppen. Toch moeten we hen teleurstellen. De Brabander is al...