Search
Close this search box.
Karim Rekik

Rekik blijft graag in Eindhoven

PSV huurt verdediger Karim Rekik dit seizoen van Manchester City. De huur-overeenkomst bevalt beide partijen prima, en als het aan Rekik ligt volgt er nog een jaar huur. “Het zou hartstikke mooi zijn als ik nog een jaar bij PSV mag blijven”, aldus Rekik tegen NU.nl.

De verdediger is blij in Eindhoven: “Ik heb het erg naar mijn zin bij PSV. Het is ook goed voor mijn ontwikkeling dat ik hier speel. Doordat ik dit seizoen al zoveel wedstrijden gespeeld heb, ben ik een betere voetballer geworden.” PSV gaf vorige maand al aan dat het de 19-jarige verdediger ook volgend seizoen graag wil huren. Beide clubs moeten nog om de tafel over volgend jaar. “Ik denk dat dat in april of mei gaat gebeuren. Het hangt natuurlijk ook af van de defensieve plannen van City voor volgend jaar.”

In Manchester is het een stuk minder zeker dat hij zoveel wedstrijden speelt: “Ik denk wel dat Lescott weggaat. Maar als ze komende zomer dan weer een verdediger halen, zie ik geen reden om na dit seizoen terug naar City te gaan.”

ook interessant

Ze speelden jarenlang samen in het Nederlands elftal, maar er is niet echt sprake van een vriendschappelijke band tussen Robin...

Ajax beleefde een prachtig seizoen in 2018/2019. Voor het eerst in 5 jaar pakten de Amsterdammers de Eredivisie-titel,...

Voor het tweede jaar op rij heeft EA Sports de tattoos van Gregory van der Wiel genegeerd, tot...

In de Serie A hoef je niet bang te zijn voor een lege portemonnee, maar als Italiaanse vierdeklasser...

Dat zie je niet elke dag. In voorbereiding op de bekerfinale van vanavond, tegen Real Madrid, speelden de...

De relatie tussen Robin van Persie en Louis van Gaal lijkt goed verkloot. In een interview met De Telegraaf wijdt...